Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Sfârşit tragic pentru o familie din Neamţ! O mamă şi cele două fetiţe ale ei au pierit într-un incendiu, care le-a cuprins locuinţa în timp ce dormeau

Sfârşit tragic pentru o familie din Neamţ! O mamă şi cele două fetiţe ale ei, de un an şi șapte ani, au pierit într-un incendiu, care le-a cuprins locuinţa în timp ce dormeau. Nu au mai apucat să se salveze. Fumul le-a ucis fulgerător.

Sfârşit tragic pentru o familie din Neamţ! O mamă şi cele două fetiţe ale ei, de un an şi șapte ani, au pierit într-un incendiu, care le-a cuprins locuinţa în timp ce dormeau. Nu au mai apucat să se salveze. Fumul le-a ucis fulgerător.

Pompierii le-au găsit trupurile fără viaţă. Pentru tatăl fetiţelor, durerea n-are margini. A rămas singur pe lume şi pe drumuri. Focul a distrus toată casa. Ancheta salvatorilor a arătat că incendiul a pornit de la o centrală termică.

Trei destine curmate în ghearele focului. Cele două fetiţe şi mama lor dormeau când centrala termică s-a aprins. Nu au simţit nimic. Au rămas captive în camera invadată de fum şi au murit intoxicate. Apoi, încăperea a fost cuprinsă de flăcări.

Şi bunica fetiţelor era acasă când a izbucnit incendiul. N-a reuşit însă să-şi slaveze nepoatele şi nora. Şi nici vecinii chemaţi în ajutor nu au avut curaj să intre după ele. Iar când au sosit pompierii, era prea târziu.

Una dintre fetiţe avea doar un an. Salvatorii au găsit-o în pat, fără suflare. Sora ei, cu şase ani mai mare, era pe podea. Lângă ea, tot pe jos, zăcea fără viaţă şi mama lor.

Ancheta pompierilor a arătat că, într-adevăr, tragedia s-a produs din cauza centralei termice, lăsată nesupravegheată.

Tatăl fetiţelor era la serviciu când s-a întâmplat nenorocirea. Acum, va trebui să-şi înmormânteze familia. Autorităţile locale promit că-l vor susţine financiar. Mai ales că a rămas şi fără un acoperiş deasupra capului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro