Antena Căutare

Și-a dat soțul dispărut, însă nu se aștepta să-l găsească chiar în casă. Când l-a descoperit și în ce stare se afla

O femeie care și-a dat soțul dispărut a aflat cu stupoare la opt luni distanță că acesta era chiar în casă. L-a descoperit în timp ce căuta decorațiunile pentru Crăciun. O anchetă a poliției elucidat misterul dispariției.

mașină de poliție
O femeie care și-a dat soțul dispărut a aflat cu stupoare la opt luni distanță că acesta era chiar în casă. L-a descoperit în timp ce căuta decorațiunile pentru Crăciun. O anchetă a poliției elucidat misterul dispariției. | Hepta

O femeie care și-a dat soțul dispărut în luna aprilie a anului trecut l-a găsit mort în casă după opt luni, relatează The Independent. Ce s-a întâmplat cu bărbatul de fapt și unde a fost găsit.

Căuta decorațiunile pentru Crăciun și și-a găsit soțul mort într-un dulap

Jennifer Maedge și-a dat soțul dispărut pe 27 aprilie 2022 la o zi după ce acesta i-a spus că vine mai devreme acasă. Cei doi vorbiseră la telefon și cu toate că i-a spus soției sale că se vor întâlni acasă, femeia a constatat cu stupoare că bărbatul nu era de găsit în casă. Femeii i s-a părut cu atât mai ciudat cu cât acesta avea toate lucrurile în casă, inclusiv cheile de la mașină și portofelul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a ajuns la locuința femeii și a făcut percheziții, însă nu au găsit nimic care ar fi putut să-i conducă către o pistă clară. La ceva timp distanță, femeia a chemat din nou autoritățile pentru că a început să simtă un miros greu, dar nici de data aceasta oamenii legii nu au găsit trupul bărbatului. Aceștia au raportat că în casa celor doi erau foarte multe obiecte și cutii adunate de-a lungul vieții, motiv pentru care procedura percheziției a fost mai grea.

Citește și: Scrisoarea pe care un cuplu a găsit-o în șemineu. Au fost uimiți să afle un detaliu foarte importat despre casa în care locuiesc

Se credea însă, că mirosul greu vine de la o conductă de gaze, astfel că femeia a chemat un instalator care a reparat o conductă de canalizare din subsol care părea să scape gaze.

La opt luni de când l-a dat dispărut, femeia se pregătea de Crăciun și voia să decoreze întreaga casă când a avut parte de descoperirea șocantă. Soțul ei dispărut de opt luni era mort într-un dulap.

„Am decis să pun bradul de Crăciun și căutam un total de ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit", a declarat soția pentru St Louis post-Dispatch în decembrie. „S-a sinucis”.

Citește și: O femeie a găsit o pungă neagră și mare la gunoi, care i-a atras atenția. Ce a putut să găsească în ea

Trupul bărbatului a fost găsit pe 11 decembrie 2022, mumificat. O anchetă a polției arată că omul s-a sinucis. Medicul legist a spus că trupul era într-o stare mumificată și acest lucru explică dispariția mirosului după o perioadă relativ scurtă de timp.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Rezultate Loto 9 martie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Mii de români au încercat să folosească cardul de energie pentru a plăti alte bunuri sau servicii. Ce pedeapsă riscă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x