Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Este un ,,monstru fără inimă''! Și-a omorât soția însărcinată și cele 2 fetițe și le-a ascuns în grădina proprietății în care lucra. Ce pedeapsă a primit pentru uciderea familiei sale

Christopher Watts și-a omorât cu sânge rece familia, nevasta sa gravidă și cele două fetițe de 3 și 4 ani. Familia este îndurarată și nu îl va ierta niciodată. Luni, bărbatul și-a primit sentința, mult prea blândă pentru ttragedia pe care a comis-o.

Christopher Watts, criminalul acuzat că și-a ucis cu bestialitate soția însărcinată și cele două fetițe, a fost condamnat luni, 19 noiembrie. Ce pedeapsă a primit

Familia lui Shannan Watts l-a numit un "monstru fără inimă" "Am avut încredere în tine să ai grijă de ele, nu să le omori", a spus tatăl lui Shannan, potrivit News NBC

Omul a fost acuzat de trei crime de gradul întâi, astfel criminalul va petrece restul vieții în închisoare pentru uciderea soției sale gravide, în vârstă de 34 de ani și două fiice cu vârste de 4 și 3 ani după ce, se pare că a descoperit că soția lui a avut un amant.


Luni, 19 noiembrie, bărbatul originar din Colorado a fost condamnat la trei sentințe de închisoare pe viață, plus încă 84 de ani pentru infracțiuni macabre.

Judecătorul Marcelo Kopcow a numit crimele lui Watts "cel mai inumane și vicioase" dintre cele peste 1.000 de cazuri pe care le-a prezidat pe tot parcursul carierei.

Watts a pledat vinovat acum două săptămâni și odată cu admiterea vinovăției, el a evitat pedeapsa cu moartea ca parte a unui acord cu procuratura care a fost acceptat de familia soției sale decedate.

Sandy Rzucek, mama lui Shanann, a plâns în timp ce se îndrepta către spre sala de judecată. "Nu am idee cine ți-a dat dreptul să iei viața, dar știu că Dumnezeu și îngerii lui puternici au fost acolo", a spus femeia îndurerată. Ea a adăugat, de asemenea, că nu-i dorește moartea pentru că nu este "dreptul" ei de a hotărî. "Viața ta este între tine și Dumnezeu", a spus cu lacrimi în ochi mama terminată de durere.

Criminalul a mărturisit că și-a văzut soția strangulând-o pe una dintre fiicele sale și de aceea a ucis-o. Explicația este inumană, crima lui nerezumându-se la o omorî pe cea pe care o declară vinovată, ci și pe fiicele sale.

Corpul femeii a fost găsit îngropat într-un câmp lângă reședința sa, aflat în suburbia Denver, în timp ce corpurile fetițelor Bella și Celeste au fost găsite într-un rezervor de ulei. Femeia era gravidă în 15 săptămâni când a fost ucisă.

La 13 august, Shannan Watts a fost dată dispărută împreună cu fiicele ei Celeste și Bella, de către colegul ei, Nickole Atkinson.

La sfârșitul lunii august, crimele acestui monstru erau identificate, acesta susținând că a comis infracțiunea într-o stare de furie, după ce și-a văzut pe camerele de supraveghere soția, strangulând una dintre fiice.

Documentele judiciare au demonstrat că Watts plănuia să-și părăsească soția având un argument puternic.

Recomandari