Și-a pus tatăl mort în căruț și l-a dus la cimitir, în Constanța! A fost filmat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un bărbat a fost filmat, marți dimineață, în timp ce transporta cadavrul tatălui său pe un căruț, pe o șosea din Murfatlar, județul Constanța.

Și-a pus tatăl mort în căruț și l-a dus la cimitir, în Constanța! A fost filmat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Totul s-a întâmplat în jurul orei 06.00, atunci când bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a pus trupul neînsuflețit al tatălui său pe un căruț pe care l-a legat de un tomberon de gunoi, iar apoi a pornit spre cimitir, cu intenția de a-și înmormânta tatăl. Oamenii care l-au văzut au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

„Astăzi, în jurul orei 06.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l înhuma.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte", se arată într-o informare a IPJ Constanța, potrivit antena3.ro.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri