Antena Căutare

Și-au abandonat prietenul, după ce au făcut accident cu mașina, în Vaslui! L-au lăsat în agonie și au fugit! Cum a fost găsit bărbatul

Un bărbat a fost abandonat de prietenii lui, după ce au fost implicați împreună într-un accident de mașină ce s-a petrecut, marți seară, pe un drum comunal din comuna Banca, judeţul Vaslui. L-au lăsat în agonie și au fugit de la locul accidentului.

Un bărbat a fost abandonat de prietenii lui, după ce au fost implicați împreună într-un accident de mașină ce s-a petrecut, marți seară, pe un drum comunal din comuna Banca, judeţul Vaslui. L-au lăsat în agonie și au fugit de la locul accidentului.

Din primele informaţii, autoturismul era condus de un bărbat de 48 de ani, care pe fondul vitezei excesive, pe raza satului Gara Banca, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului violent, pasagerul aflat pe bancheta din dreapta şoferului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis grav, rămânând încarcerat.

După impact, conducătorul auto şi alţi doi pasageri din autoturism au abandonat maşina şi prietenul care agoniza fugind de la locul accidentului. Martorii au fost cei care au sunat la 112.

La locul accidentului a fost dirijată iniţial o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ulterior în sprijinul echipajului fiind trimis şi un echipaj SMURD.

„La faţa locului a fost găsit un bărbat în stop cardio-respirator, ceilalţi pasageri au părăsit autoturismul. Pacientul a răspuns manevrelor de resuscitare, însă starea sa este foarte gravă, prognosticul fiind unul rezervat. A fost transferat în comă de gradul patru la spitalul din Bârlad”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Spituaţii de Urgenţă Vaslui.

Echipajul de poliţie deplasat la locul accidentului l-a identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării alcoolscopice, s-a constatat că acesta avea 0,34 alcool pur în aerul expirat.

Execuţie lângă Capitală! Un bărbat şi-a împuşcat rivalul, din gelozie... Rugăciunea care atrage binele în timpul Postului! Rostește-o în zilele de miercuri, vineri și duminică. Face minuni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x