Antena Căutare

Execuţie lângă Capitală! Un bărbat şi-a împuşcat rivalul, din gelozie

Un bărbat a fost executat, în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii.

Un bărbat a fost executat, în stradă, la doi paşi de Capitală! Un individ l-a împuşcat din gelozie, susţin martorii, care au auzit trei focuri de armă în toiul nopţii.

După crimă, ucigaşul şi-a luat fetiţa de nouă ani de acasă şi s-a refugiat, înarmat, în altă locuinţă. Poliţiştii nu au intervenit, pentru că nu aveau mandat și l-au prins pe suspect abia după 11 ore.

Era ora trei dimineaţa când s-a dat alarma în localitatea Măgurele din Ilfov. Înarmat cu un pistol, un individ a deschis focul în plină stradă. Ţinta: un bărbat de 42 de ani.

Atacatorul nu a intrat în casă. În mijlocul nopţii l-a sunat pe cel care urma să-i devină victimă şi, fără preaviz l-a executat în faţa porţii. Două gloanţe l-au nimerit. Unul în cap şi unul în gât, bărbatul a murit pe loc.

În casa agresorului, anchetatorii au găsit arma crimei, un pistol cu glonţ de 9 milimetri. Bărbatul care a luat o viaţă unui om este cercetat pentru omor calificat.

Poliţiştii din Galaţi care au ignorat o minoră plină de sânge riscă să fie demiși... Și-au abandonat prietenul, după ce au făcut accident cu mașina, în Vaslui! L-au lăsat în agonie și au fugit! Cum a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x