Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Și-au privit bebelușul murind, după ce medicii i-au trimis acasă de două ori: „N-are nimic, e doar puțin răcit”

Vlad Gavrilescu și soția lui și-au privit bebelușul murind. Medicii i-au trimis acasă de două ori, spunând că micuul Luchii avea o banală răceală.

Vlad și Laura Gavriescu și-au privit bebelușul murind în spital

Facebook/ Laura Cooke

Luchii Gavrilescu avea 48 de zile când a început să dea semne de boală. Respira greu și avea trupușorul plin de iritații. Speriați, părinții lui, Laura și Vlad l-au dus de urgență la Spitalul Queen Elizabeth the Queen Mother din Kent, Marea Britanie.

Medicii s-au uitat la bebeluș și au ajuns la concluzia că avea o simplă răceală. Nu i-au făcut nicio analiză. Au fost trimiși acasă, cu o rețetă pentru un sirop.

Câteva zile mai târziu, Luchii starea de sănătate a lui Luchii se degradase. Direcționați de medicul de familie din nou la spital, au primit același diagnostic, același „tratament”. Au fost trimiși acasă, a doua oară.

Bebelușul își pierdea starea de conștiință, avea urina maro și pielea mototolită. Asta nu era o răceală.

Și-au privit bebelușul murind, după ce medicii i-au trimis acasă de două ori: „N-are nimic, e doar puțin răcit”

„Era palid, abia se mișca...Nu era normal”, a povestit Laura, mama lui.

Au sunat la Ambulanță. Când a ajuns, la o jumătate de oră de la apel, echipajul a încercat să o calmeze pe mamă, spunându-i că plânsul copilului era un semn bun.

„Eu l-am făcut, eu îl omor!” - Și-a sfârtecat bebelușul de doar trei săptămâni, pentru că Andreea, iubita lui, n-a vrut să facă amor cu el

Bebelușul a fost transportat din nou la Spitalul Queen Elizabeth the Queen Mother. Au așteptat șase ore pentru ca un pat să se elibereze. În timp ce așteptau, lui Luchii i s-a prelevat sânge, pentru analize. Rezultatele au creat panică printre medici.

„Pediatrul s-a uitat la mine și mi-a spus că va începe de îndată tratamentul pentru septicemie și că va face tot ce putea. Mi-a spus să am răbdare, că vom vorbi mai târziu”, a povestit Laura.

La un moment dat, Laura a prins o discuție între pediatrul care îl preluase și unul dintre medicii de pe secție: „De ce nu a ajuns copilul ăsta la mine mai devreme?”

„De ce nu a ajuns copilul ăsta la mine mai devreme?”

Micuțul Luchii era atât de deshidratat încât a fost aproape imposibi să i se prindă o venă pentru montarea unei perfuzii. A fost dus într-o sală de operații, pentru a fi intubat. Acolo, inima lui s-a oprit. Medicii s-au luptat să îl readucă la viață. După 45 de minute, bebelușul respira din nou. Părințee credeau că băiețelul lor se va face bine.

Fericirea lor a durat câteva minute. S-a dat alarma. Medici și asistente au intrat fugind în salonul în care era Luchii.

Două copile, agresate într-un tramvai plin cu oameni! Autoritățile au lansat un apel către populație: „Vrem să discutăm cu bărbatul din imagine”

Și-au privit bebelușul murind, după ce medicii i-au trimis acasă de două ori: „N-are nimic, e doar puțin răcit”

„Ne-au spus că era în stop-cardiac și că îl resuscitau. Am așteptat 45 de minute să mai primim o veste. Cineva a ieșit și mi-a spus că îi pare rău. Atunci, lumea mea s-a năruit”, a continuat Laura.

Luchii Gavrilescu a fost declarat decedat pe 6 decembrie 2019, la ora 21:37.

Laura și Vlad, părinții bebelușului, sunt convinși că o serie de greșeli impardonabile ale cadrelor medicale ale spitalului au dus la moartea băiețelului. Acum, nu le-a rămas decât să lupte pentru dreptate, ca nicio altă familie să nu mai treacă printr-un asemea coșmar.

Recomandari