Căutare Live

(P) Siguranța șoferilor tăi este prioritatea ta!

Progresele realizate în domeniul telematicii propun o monitorizare atentă a modului în care șoferii se comportă în timpul condusului, cât de mult respectă regulile de circulație, dar și cum se adaptează nevoilor business-ului din care fac parte.

TrackGPS oferă soluții pentru monitorizarea stilului de condus al șoferilor

Gestionarea și întreținerea parcului auto dispune de metode moderne pentru urmărirea performanței conducătorilor auto, considerată una dintre cele mai valoroase îmbunătățiri în acest domeniu.

TrackGPS oferă soluții pentru monitorizarea stilului de condus al angajaților, dar și variante pentru a reduce semnificativ costurile flotei. Sistemul de urmărire a comportamentului șoferilor în timpul condusului presupune, în primul rând, un ritm organizat de lucru în cadrul flotei. Accesul la o aplicație de telematică și management de flotă nu este suficient. Datele colectate trebuie prelucrate și transformate în informații utile pentru a facilita acele decizii care pot face diferența.

Pentru orice traseu, indiferent de distanță, pot interveni obstacole pe care șoferii sunt nevoiți să le evite. Fie că este vorba despre condiții climatice sau de alți șoferi care nu respectă regulile de circulație, concentrarea la volan este esențială. Accidentele se produc din cauze diverse, însă neatenția, ca prim factor generator, generează pagube uriașe. Este evident că orice manager de flotă are o responsabilitate ridicată pentru siguranța șoferilor și a modului în care aceștia se comportă la volan.

Siguranța șoferilor în cultura organizațională

Cel mai eficient mod de a îmbunătăți siguranța șoferilor este de a-i educa și instrui cu privire la politica de siguranță a companiei și la cele mai bune practici de conducere. Așteptările organizației în materie de siguranță trebuie comunicate constant și toți utilizatorii din flotă trebuie să fie dedicați aplicării acestei politici.

Realitățile practicilor nesigure și posibilele consecințe ale depășirii vitezei, conducerii distrase și altor comportamente necorespunzătoare trebuie scoase în evidență. Pe lângă riscul accidentelor, cheltuielile cu combustibilul cresc, termenele de livrare pot fi afectate, ceea ce conduce și la scăderea satisfacției clienților. În timp, acești factori afectează productivitatea oricărei afaceri. Un stil de condus preventiv contribuie, în schimb, la scăderea uzurii vehiculelor și la costuri de întreținere reduse.

Utilizează datele din telematică pentru a aborda infracțiunile comune și pentru a încuraja o performanță mai bună. Cunoașterea faptului că organizația este atentă la performanța de conducere va duce, de asemenea, la schimbări pozitive în comportamentul la volan al șoferilor din flotă.

Funcționalități și beneficii ale soluției Comportament Șofer de la TrackGPS

Soluția Comportament Șofer te ajută să identifici modul în care vehiculele pe care le administrezi sunt exploatate de către angajați. Urmărești în timp real depășirea vitezei, traseul, accelerările și frânările bruște, timpul de staționare cu motorul pornit. De asemenea, observi care zone au nevoie de cel mai mult ajutor și utilizezi datele colectate pentru a crea strategii de siguranță care să adreseze direct aceste probleme.

Câteva dintre beneficiile soluției Comportament Șofer sunt:

  • Menținerea siguranței șoferilor
  • Reducerea costurilor operaționale
  • Creșterea duratei de exploatare a parcului auto

Setarea alertelor

Setarea alertelor în aplicația TrackGPS vine în completarea unui management eficient al flotei. Afli în timp real informații despre evenimente precum depășirea vitezei sau decuplarea centurii de siguranță. Toate aceste evenimente te ajută să iei decizii informate pentru a corecta obiceiurile nepotrivite privind stilul de condus, pentru a menține controlul asupra activității flotei și a siguranței șoferilor.

Comportament șofer de la TrackGPS este soluția care pune în prim plan siguranța angajaților, în timp ce te ajută să reduci costurile de exploatare a parcului auto!

Pentru o ofertă sau mai multe detalii, contactează-ne pe trackgps.ro sau la 0374 714 805.

Rezultate extrageri Loto 8 mai 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl... Cutremur în România, marți dimineață! S-a resimțit în București și alte nouă orașe. Ce magnitudine a avut...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x