Antena Căutare

UPDATE! Cristian Sima a trimis o scrisoare! "Moral sunt responsabil in totalitate de pierderile clientilor"

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, recunoaste, intr-o scrisoare trimisa unui ziarist, ca a pierdut banii clientilor.

UPDATE 10.50: Brokerul Cristian Sima ataca in scrisoare mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui Traian Basescu mai multe materiale despre criza.

"La sfarsit i-am dat (lui Cosmin Gusa - n.r.) un material scris de mana despre cum ar trebui Romania sa se imprumute masiv inainte de explozia crizei datoriei suverane si i-am prognozat ca, in cativa ani, toata finanta mondiala va fi o schema Ponzi globala din care cel mai bine la sfarsit vor iesi cei foarte indatorati. Acelasi material i l-am dat si lui Traian Basescu, prin Alexandra Gatej si mai apoi mult mai detaliat, prin Catalin Predoiu si Iulian Fota", se mai arata in scrisoare.

Scrisoarea ar fi fost trimisa jurnalistului economic Radu Soviani. Cristian Sima recunoaste ca este responsabil moral de incident.

"Cand va izbucni scandalul toti ma vor acuza ca am fugit cu zeci de milioane de dolari in cine stie ce insula din pacific. Am 2.500 de franci, trei carti de credit care sunt blocate din lipsa de fonduri si un cont in bursa la GS, de 10.000 de euro, cu care trebuie sa castig ca sa reusesc sa supravietuiesc doua luni, pentru a scrie", se arata in scrisoare.

"Moral sunt responsabil in totalitate de pierderile clientilor, desi au semnat ca isi asuma riscul. Am fost mereu un luptator si cred si acum ca lucrurile s-ar fi putut salva dar, mi-era imposibil sa-mi continui ipocrizia pentru a satisface o lacomie generala a clientilor, lacomie pe care am exploatat-o la maxim in demersul meu de a le castiga increderea si respectul".

In plus, Sima mai crede ca banii pot fi recuperati, dar fara profit. Acesta este un paragraf din scrisoarea foarte detaliata atribuita lui Cristian Sima.

In scrisoare, Sima sustine ca tocmai a trecut Atlanticul, deci ar putea merge in America de Nord sau America de Sud.

Brokerul Sima a mai precizat ca vrea sa scrie despre toate evenimentele prin care a trecut in ultimii ani si toate incidentele de pe piata imobiliara din Romania.

Nimeni nu a confirmat pana in prezent ca scrisoarea a fost trimisa de Cristian Sima.

Sursa: Antena3

In masivul Bucegi, iarna si-a intrat in drepturi! Ninge de cateva zile... Vezi cine este noul manager al companiei TAROM!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x