Antena Căutare

Simon Leviev de Pitești. Un bărbat a reușit să facă cinci femei să se îndrăgostească de el și să îi dea bani. Cum acționa

Ca Simon Leviev din Escrocul de pe Tinder, un bărbat din Pitești a reușit să cucerească online mai multe femei și să obțină sume de bani de la ele. Iată cum proceda să le păcălească pe tinere.

colaj de imagini cu simon leviev, bani si un barbat care sta pe telefon Galerie
Ca Simon Leviev din Escrocul de pe Tinder, un bărbat din Pitești a reușit să cucerească online mai multe femei și să obțină sume de bani de la ele. Iată cum proceda să le păcălească pe tinere | Profimediaimages.ro si Shutterstock.com

La 47 de ani, un bărbat din Pitești s-a jucat de-a cuceritorul pe rețelele sociale. Acesta a convins cinci femei să îi ofere câteva mii de lei după ce a profitat de naivitatea lor.

Argeșeanul și-a creat un cont fals pe Facebook și a inițiat discuții cu cinci femei singure, pe care le-a făcut să se îndrăgostească de el. Când a reușit să le ”fure” inima, s-a gândit să profite și să procedeze așa și cu economiile lor.

Citește și: Răzvan Simion, imagine rară alături de Daliana Răducan, realizată chiar de Ianca Simon. Cum i-a surprins fiica prezentatorului

Cum acționa Simon Leviev de Pitești pentru a le face pe femei să se îndrăgostească de el

După ce își identifica victimele, bărbatul le aborda pe Facebook și își arăta interesul pentru a iniția o relație amoroasă. La scurt timp, le inducea în eroare că aveau deja o legătură de iubire.

În spate, acesta avea o poveste bine pusă la punct. Le mințea pe doamne că este un prosper om de afaceri, că deține un autoturism de teren și un trup tras fără cusur.

Pentru a le convinge că are intenții serioase, bărbatul se folosea de fotografiile unui model și, la nevoie, apela la ajutorul unor imagini care-l înfățișau pe acesta alături de o femeie în vârstă, așa zisa mamă a lui.

Citește și: Simon Baker, actorul din Mentalistul, s-a despărțit de iubita lui cu 16 ani mai tânără. Care e motivul bizar

Similar lui Simon Leviev din Escrocul de pe Tinder, după ce își cucerea victimele cu declarații siropoase, spunea că are nevoie de sume relativ mici pentru a rezolva diverse probleme personale.

Dacă simțea că femeile nu îl cred, folosea capturi de ecran prin care le făcea să creadă că le înapoiază banii prin transfer bancar.

Bineînțeles, nu se afișa niciodată, ci își trimitea ”un angajat” ca să ridice banii personal. Angajatul era chiar el, adevărata lui identitate. În total, a reușit să obțină aproape 4.000 de lei de la cele cinci ”iubite”.

Cum a fost prins bărbatul

Pe 25 februarie, una dintre femei a depus plângere. Ea a declarat că a fost abordată pe Facebook de un bărbat care, după ce au discutat chestiuni intime, i-a solicitat 700 de lei, sumă menită să rezolve anumite probleme personale.

Flagrantul a avut loc chiar în aceeași zi. Doamna s-a întâlnit cu el, doar că plicul era gol, și polițiștii erau pe fir. După ce l-au percheziționat, ofițerii au verificat telefonul mobil, unde au găsit conversațiile cu toate femeile păgubite.

Citește și: Helene Simon are 99 de ani și a devenit modelul unui brand de cosmetice. Bătrâna are șase copii, 11 nepoți și șase strănepoți

Ulterior, în perioada 3 martie - 11 aprilie, alte cinci femei au depus plângeri la poliţie, reclamând că au fost înşelate cu diverse sume de bani de acelaşi bărbat cu cont fals de Facebook, care le făcea diferite declaraţii de dragoste.

Cea mai mare sumă dată de o femeie a fost de 1.450 lei, pe data de 19 februarie, la doar trei zile după ce avusese mai multe conversaţii sentimentale cu Simon Leviev de România.

Acesta i-a cerut iniţial femeii 450 de lei cu titlu de împrumut și, la scurt timp după ce a primit cei 450 de lei, acelaşi bărbat i-a cerut victimei pe Facebook suma de 1.000 de lei, banii fiind predaţi în mai puţin de două ore, conform Adevărul.

Ce trebuie să faci dacă bagajul tău a fost pierdut în aeroport. Datele companiilor aeriene pentru reclamații și actele n... Care este cauza hepatitei "misterioase", care a făcut ravagii printre copii. Descoperirea tulburătoare făcută ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x