Antena Căutare

Simona Lazarovici, adolescenta din Suceava care a murit arsă de vie într-un accident, nu poate fi înmormântată. Motivul este revoltător!

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au murit carbonizaţi în maşina care a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe șosea, în localitatea Ilișești, pe DN17, drumul care face legătura între Suceava și Gura Humorului.

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au murit carbonizaţi în maşina care a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe șosea, în localitatea Ilișești, pe DN17, drumul care face legătura între Suceava și Gura Humorului.

Totul s-a produs după ce şoferul maşinii a pierdut controlul într-o curbă şi s-a lovit de un camion şi o altă maşină. Simona Lazarovici a murit arsă de vie, iar trupul adolescentei de 16 ani nu a fost ridicat de părinți, nici acum.

„Copilul ăsta a fost lăsat singur, a crescut singur, a învățat singur”, spune una dintre persoanele care îi cunosc familia tinerei.

Prietenii Simonei vor să strângă bani pentru ca tânăra să fie înmormântată așa cum se cuvine.

Sursa: suceavanews.ro

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat! Toată familia regală se află la căpătâiul Majestății Sale... Medic, revoltat din cauza protestatarilor care au ieșit în Piața Victoriei. A aruncat cu jigniri la adresa oamenilor: &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x