Antena Căutare

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat! Toată familia regală se află la căpătâiul Majestății Sale

Regele Mihai I trece prin momente grele. Starea de sănătate a Majestăţii sale s-a agravat, a anunţat Casa Regală. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au mers în Elveția duminică seara, la reședința privată a Majestății Sale.

Regele Mihai I trece prin momente grele. Starea de sănătate a Majestăţii sale s-a agravat, a anunţat Casa Regală. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au mers în Elveția duminică seara, la reședința privată a Majestății Sale.”!

”Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței”, este mesajul transmis în această dimineaţă de Casa Regală. Tot de aici aflăm că Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale.

Asta după ce cei doi tocmai se întorseseră din Elveţia, unde au fost alături de rege la împlinirea a 96 de ani. Fiica cea mare a regelui va rămâne în contact cu medicii familiei pentru a discuta tratamentul curent al Majestăţii sale și pentru a primi sfatul lor. Anul trecut, în martie, regele a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică.

Ultima apariţie publică a Regelui Mihai a fost în noiembrie 2014, atunci când a avut loc evenimentul „porţi deschise" la Palatul Elisabeta. În acea zi, majestatea Sa l-a invitat la prânz pe preşedintele Klaus Iohannis

Fermierii primesc bani de la stat: 875 de milioane de euro. Ce condiție trebuie să îndeplinească... Simona Lazarovici, adolescenta din Suceava care a murit arsă de vie într-un accident, nu poate fi înmormântată. Motivul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x