Antena Căutare

Simulare Bac 2019. Azi are loc poba scrisă la Limba Maternă, clasele XI-XII.

Simulare Bac 2019. Marți, proba scrisă la Limba Maternă, clasele XI-XII. Calendarul simulărilor la Bacalaureat 2019.

Simulare Bac 2019. Azi are loc poba scrisă la Limba Maternă, clasele XI-XII.
Simulare Bacalaureat 2019 Limba Materna Edu.ro

Simulare Bac 2019. Marți, proba scrisă la Limba Maternă, clasele XI-XII. Calendarul simulărilor la Bacalaureat 2019.

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, marți, elevii claselor a XI-a și a XII-a, aparținând minorităților naționale, susțin simularea Bacalaureatului la Limba Maternă.

Simulare Bac 2019. Ce a picat la Clasa XI-a

Simulare Bac 2019. Ce a picat la Clasa XII-a

Simulare Bac 2019 Limba Maternă

Simularea la Limba maternă, pentru elevii de clasa a XI-a și a XII-a se va da la următoarele limbi străine: croată, germană, maghiară, sârbă, slovacă, turcă ucraineană. Vezi modele de subiecte la Limba Maternă pe subiecte.edu.ro.

Simularea Bacalaureatului 2019 va continua miercuri, 19 martie, cu proba obligatorie a profilului, respectiv - Istorie, pentru cei de la UMAN și Matematică pentru cei de la Real.

Ultima probă a simulărilor la Bac va avea loc joi, 21 martie, cu proba la alegerea profilușui, care va fi susținută doar de elevii de clasa a XII-a. Rezultatele se vor afișa pe 29 martie, iar notele ar putea fi trecute în catalog.

Simulare Bac 2019 Edu.ro. Reguli la simulare

Simularea examenelor de Bacalaureat începe la ora 9:00. Simulările pregătesc elevii pentru condițiile de examen, iar cei prinși că încearcă să copieze vor fi dați afară din testare. Regulile de anul acesta le anunță nu Ministerul Educației, ci instituția din subordine care concepe subiectele pentru simulări și examene, Centrul Național de Evaluare și Examinare. CNEE este instituția care a dezvăluit planurile Ministerului de a introduce grilele la BAC și Evaluare chiar de anul acesta, scandal în urma căruia Ministerul Educației a anunțat oficial că amână grilele, pentru ca testele grilă să revină în subiectele de simulare de la clasele a VII-a și a XI-a.

A folosit întotdeauna  bețișoare de urechi, iar ani de zile s-a plâns de dureri, migrene și convulsii! Ce au descoperit ... Video. A lovit cu mașina un om și s-a întors în bar să mai bea un pahar. Șoferița din Târgu-Jiu n-a putut vorbi din cauz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x