Antena Căutare

Simulare BAC 2022 fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă

Miercuri, 30 martie 2022, elevii claselor a XII-a și a XIII-a au susținut proba la alegere din cadrul simulării pentru bacalaureat 2022. Tinerii au avut de ales între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie, anatomie și filosofie. Iată ce subiecte au primit liceenii și cum se rezolvă, potrivit baremului de corectare și evaluare.

elevi care rezolva subiectele la simularea la bac la fizica, chimir, geografie, informatica, economie Galerie
Miercuri, 30 martie 2022, elevii claselor a XII-a și a XIII-a au susținut proba la alegere din cadrul simulării pentru bacalaureat 2022. Tinerii au avut de ales între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie și filosofie. Iată ce subiecte au primit liceenii și cum se rezolvă, potrivit baremului de corectare și evaluare. | Shutterstock.com

Astăzi are loc cea de a treia probă din cadrul simulării la bacalaureat 2022. Peste 152.000 de liceeni din anii terminali susțin pe 30 martie examenul la disciplina la alegere.

În funcție de profilul studiat în anii de liceu, tinerii au de ales între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Rămâneți pe a1.ro pentru a afla ce subiecte au primit elevii la fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie la simularea pentru BAC și cum se rezolvă acestea potrivit baremului de corectare. Toate baremele de corectare sunt în GALERIA FOTO.

Citește și: Simulare BAC 2022 matematică: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă subiectele primite de elevii de a 12-a și a 13-a

Simulare BAC 2022 la fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie: subiecte și barem de corectare

Elevii au avut posibilitatea să aleagă materia din care vor să dea examen în cadrul sesiunii de bacalaureat 2022. Cum simularea pentru BAC a început pe 27 martie, ei susțin astăzi examenul la disciplina aleasă.

Astfel, cursanții de la profilul real au putut alege între fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie. Ei au primit subiectele de la simularea pentru bacalaureat 2022 la ora 09:00, la aproape 30 de minute după ce li s-a permis intrarea în sălile de curs.

Elevii au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva toate cerințele examenului la fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie și vor afla după ora 15:00 ce punctaj au obținut, după ce vor putea consulta baremul de corectare și evaluare.

Citește și: Simulare BAC 2022 istorie: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă subiectele primite de elevii de a 12-a și a 13-a

Reamintim că notele obținute nu se trec automat în catalog. Ministerul Educației a transmis că, în baza unei cereri scrise, depusă de elevi, se poate aproba consemnarea acestor note în cataloage.

Rămâneți pe a1.ro pentru a afla ce subiecte au primit aceștia la fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie la simulare BAC 2022. Cerințele au fost publicate de îndată ce elevii vor ieși din sălile de curs, adică după ora 12:00. Acum, în GALERIA FOTO, gasiți și baremele de corectare.

Mai multe bareme de corectare de la simulare BAC 2022 găsiți în GALERIA FOTO atașată acestui articol.

Simulare Bacalaureat 2022: Care sunt materiile la care se dă examen

Materiile la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat 2022 sunt:

  • limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările)
  • matematică
  • istorie
  • fizică
  • chimie
  • biologie
  • informatică
  • geografie
  • logică
  • argumentare și comunicare
  • psihologie
  • economie
  • sociologie
  • filosofie.

Citește și: Simulare BAC 2022 română: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă subiectele primite de elevii de a 12-a și a 13-a

O femeie se plimba pe plajă atunci când a găsit o cutie veche, în nisip. Când a deschis-o a descoperit o comoară uriașă... Simulare BAC 2022 logică, psihologie, sociologie și filosofie: subiecte și barem de corectare. Cum se rezolvă cerințele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x