Căutare Live

SIMULĂRI BAC 2018. Ultima oră! Acesta este calendarul complet al probelor

SIMULĂRI BAC 2018. Ministerul Educatiei Nationale a publicat calendarul simularilor examenelor de anul acesta pentru elevii claselor a VIII-a, a XI-a si a XII-a.

SIMULĂRI BAC 2018. Ministerul Educatiei Nationale a publicat calendarul simularilor examenelor de anul acesta pentru elevii claselor a VIII-a, a XI-a si a XII-a. Astfel, in perioada 5-7 martie 2018, se vor sustine simularile pentru Evaluarea Nationala de catre scolarii din ultimul an de gimnaziu, iar in intervalul 19-22 martie va avea loc simularea probelor scrise din cadrul examenului national de Bacalaureat pentru liceenii din anii terminali.

SIMULĂRI BAC 2018. Calendarul simularilor, program

19 martie - Limba si literatura română

20 martie - Limba si literatura materna

21 martie - proba obligatorie a profilului.

Proba la alegere a profilului si specializarii se va derula joi, 22 martie si va fi sustinuta exclusiv de elevii clasei a XII-a.

Atenție! Probă la alegere a profilului și specializării se va derula joi, 22 martie și va fi susținută exclusiv de elevii clasei a XII-a.

Rezultatele obținute vor fi comunicate elevilor în data de 30 martie. Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Național de Evaluare și Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe www.subiecte.edu.ro.

Corectarea lucrărilor va fi realizată, în bază unor bareme care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notarii la nivel național, de către doi profesori din unitățile de învățământ în care elevii susțin simularea.
Notele nu se trec în catalog, însă rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei școli, prin discuții individuale cu elevii, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral pentru a se stabili ce se poate îmbunătăți până la examenele propriu-zise.

sursă: portalinvatamant.ro

Grav accident feroviar în Statele Unite. Doi oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi, după ce un tren de pasageri şi... SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Calendarul complet al probelor...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri