Antena Căutare

SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Calendarul complet al probelor

Ministerul Educației Naționale a publicat calendarul simulărilor examenelor de anul acesta pentru elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a.

SIMULĂRI EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Calendarul complet al probelor. Ministerul Educației Naționale a publicat calendarul simulărilor examenelor de anul acesta pentru elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a.

Astfel, în perioadă 5-7 martie 2018, se vor susține simulările pentru Evaluarea Națională de către școlării din ultimul an de gimnaziu, iar în intervalul 19-22 martie va avea loc simularea probelor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat pentru liceenii din anii terminali.

SIMULĂRI EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Calendarul complet al simularilor

5 martie - Limba si literatura romana

6 martie - Matematica

7 martie - Limba si literatura materna

16 martie - comunicarea rezultatelor.

Rezultatele obținute vor fi comunicate elevilor în data de 30 martie. Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Național de Evaluare și Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe www.subiecte.edu.ro.

Corectarea lucrărilor va fi realizată, în bază unor bareme care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notarii la nivel național, de către doi profesori din unitățile de învățământ în care elevii susțin simularea.

Notele nu se trec în catalog, însă rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei școli, prin discuții individuale cu elevii, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral pentru a se stabili ce se poate îmbunătăți până la examenele propriu-zise.

SIMULĂRI BAC 2018. Ultima oră! Acesta este calendarul complet al probelor... E jale pe toate șoselele din România. ȘASE SUTE DE PERMISE REȚINUTE în câteva ore!! Șoferii sunt deznădăjduiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x