Antena Căutare

Sindicatele de la metrou ameninta cu greva, daca se externalizeaza telecomunicatiile

Sindicatele de la metrou au amenintat ca intra in greva daca se aplica o Hotarare de Guvern privind externalizarea telecomunicatiilor pentru unitatile din subordinea Ministerului Transporturilor, catalogand actiunea drept "un pericol de moarte".

"Daca s-ar aplica o astfel de hotarare ar insemna preluarea telecomunicatiilor din Ministerul Transporturilor, adica fibra optica si alte echipamente de supraveghere si de siguranta a circulatiei, care asigura functionalitatea trenului si supravegherea lui in permanenta. Daca aceste echipamente nu mai sunt ale metroului si nu mai sunt nici cei 290 de specialisti, exista pericolul de deraiere a trenului, caci asa se intampla cand nu exista supraveghere, pericolul de nefunctionalitate a macazurilor, a semnalului. In orele de varf, transportam doua mii de oameni intr-o garnitura, iar pe zi, un milion de calatori", a declarat presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ion Radoi.

Sanatatea incotro? Peste zece mii de medici au plecat din Romania in ultimii 5 ani... Directorul ANM: Probleme legate de inundatii pot sa apara si in alte zone decat cele in care au fost caderi masive de za...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x