Antena Căutare

Situația măsurilor de securitate la evenimentele din România. Ar trebui să ne temem pentru siguranța noastră, vara aceasta, la cele mai așteptate concerte? Ce spun organizatorii

Nu e primul atac într-o sală de concerte. Din nou, într-o ţară puternică, unde victimele au fost ţinte complet neajutorate. Europa rămâne în alertă. În timp ce, în România, SRI păstrează nivelul de albastru precaut chiar dacă urmează evenimente cu zeci sau sute de mii de oameni.

Nu e primul atac într-o sală de concerte. Europa rămâne în alertă, în timp ce, în România, SRI păstrează nivelul de albastru precaut, chiar dacă urmează evenimente cu zeci sau sute de mii de oameni.

Concerte grandioase, public uriaş. Marii artişti sunt aşteptaţi la noi, iar sute de mii de români îşi pun acum aceeaşi întrebare: Vor fi în siguranţă? Primul concert va fi susţinut de tenorul Andrea Bocelli, în inima Capitalei.

"Unde sunt copiii noştri?". O româncă din Bucureşti a trăit un coșmar, aseară. S-a rugat ca fiul ei să fie în viață

Începe exemenul de BACALAUREAT 2017 pentru elevii olimpici. Calendarul complet... Elevii își pot lua "Adio!" de la masa caldă, în școli. Aleșii au respins proiectul fostului Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x