Căutare Live

Vacanțele sunt compromise! O altă țară europeană impune carantina pentru cetățenii României

Guvernul sloven a anunţat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din România, Bulgaria, India, Bahamas şi cinci regiuni ale Spaniei, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, transmite agenţia EFE.

Vacanțele sunt compromise! O altă țară europeană impune carantina pentru cetățenii României

Slovenia a anunţat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din România, Bulgaria, India, Bahamas şi cinci regiuni ale Spaniei, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus, transmite agenţia EFE.


Plasarea acestor ţări şi regiuni pe ''lista roşie'' întocmită de autorităţile slovene a fost decisă în urma unei evaluări privind riscul de transmitere a COVID-19.

Coronavirus: Șase categorii de simptome care arată cât de tare te va îmbolnăvi Covid-19 în funcție de simptomele pe care le ai


Măsura intră în vigoare imediat şi priveşte orice persoană, indiferent de naţionalitate, care soseşte din aceste ţări şi regiuni, cu excepţia călătorilor aflaţi în tranzit.

Măsuri stricte: Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria şi România


Regiunile spaniole plasate pe ''lista roşie'' slovenă sunt Valencia, Catalonia, Ţara Bascilor, Aragon şi Navarra.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Începe selecția la sânge a pacienților care primesc o șansă la viață, pe secțiile COVID. Medicii, pregătiți pentru cel m...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri