Șoarecele găsit în raftul cu lactate a fost plasat intenționat. Totul a fost o înscenare. VIDEO

În urmă cu două săptămâni, un lanț cunoscut de hipermarketuri din România era în plin scandal după ce un client a suprins un șoarece care mișuna într-unul din rafturile magazinului. Zilele trecute, a apărut o altă filmare cu un șoarece în raftul de lactate. Totul a fost, de fapt, o înscenare, lucru susținut de reprezentanții companiei, după ce au dat publicității clipul în care bărbatul pune intenționat rozătoarea.

În urmă cu două săptămâni, un lanț cunoscut de hipermarketuri din România era în plin scandal după ce un client a suprins un șoarece care mișuna într-unul din rafturile magazinului. Zilele trecute, a apărut o altă filmare cu un șoarece în raftul de lactate. Totul a fost, de fapt, o înscenare, lucru susținut de reprezentanții companiei, după ce au dat publicității clipul în care bărbatul pune intenționat rozătoarea în raft.

Kaufland România a dat publicității o înregistrare video de pe camerele de supraveghere ale supermarketului din Arad, după ce pe internet au apărut filmări cu un șoarece în raftul cu lactate.

În imagini se vede, potrivit reprezentanților companiei, cum un bărbat pune animalul în galantar și se întoarce după un minut pentru a-l filma.

Compania susţine într-un comunicat transmis luni că acţiunea face parte dintr-o campanie de denigrare a Kaufland şi precizează că va sesiza poliţia şi va cere o anchetă în acest caz.

,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. Înmagazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul”, a transmis Kaufland pentru digi24.ro

Compania a anunțat că va depune plângere la Poliție în acest caz.

În urmă cu două săptămâni, pe internet au apărut imagini de la un alt magazin Kaufland, de această dată din Curtea de Argeș, în care se vedea un șoarece plimbându-se printre bucățile de carne.

Șoarecele găsit în raftul cu lactate a fost plasat intenționat. Totul a fost o înscenare. VIDEO

De această dată, reprezentanții companiei acuză un bărbat că a plasat intenționat un șoarece în magazin și apoi a filmat totul. Camerele de supraveghere l-au surprins pe client în acțiune.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri