Imagini halucinante surprinse în Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj. Emanuel Ungureanu: ”În subsol colcăie șobolanii, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani!”

Imagini șocante au fost surprinse în Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj, unde șobolanii colcăie în voie în subsol. De asemenea, tot acolo sunt depozitate de ani de zile saltele mizere, infectate de peste 100 de ani. 

Imagini halucinante surprinse în Clinica de Neurologie a Spitalului Județean din Cluj. Emanuel Ungureanu: ”În subsol colcăie șobolanii, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani!”

Imaginile au fost făcute publice de către deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. "La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie șobolanii. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani", spune Emanuel Ungureanu.

De asemenea, el susține că niciun manager din lume nu ar continua să lucreze după difuzarea acestor imagini.

Obligații aruncate la gunoi. Noua lege a mirosurilor a fost adoptată, însă fără norme de aplicare

"Clinica de Neurologie a Spitalului Județean Cluj-Napoca, 5 august, ora 17:30. La intrare, un câine vagabond, în subsolul infect colcăie șobolanii. Tot acolo, a primit spațiu de depozitare o firmă de curățenie care are grijă inclusiv de secția de Neurochirurgie a celebrului medic Ștefan Florian. Vă imaginați ce curățenie se face în pavilioanele 1, 5 și 7 cu instrumente de curățenie care sunt depozitate în subsolul cu șobolani? Am primit sesizarea acum câteva zile, angajatele de la curățenie văzuseră un șobolan, au anunțat conducerea Spitalului Județean Cluj, pe omul lui Boc, Daniel Buda și al lui Ioan Rus, numele lui este Petrică Șușca. Șușca le-a ignorat. Vă rog să o ascultați pe angajata de la curățenie, în glasul ei se citește disperarea și greața, infinita greață!", este mesajul lui Emanuel Ungureanu.

"Petrică Șușca știe că are spate politic, nu poate fi schimbat deși a refuzat deratizarea și nu a vrut să elimine gunoiul de la subsolul clinicii de Neurologie care invită șobolanii la ospăț. Din punctul de vedere al lui Șușca, oamenii pot trăi împreună cu șobolanii. Așa procedează și cu angajații secției de anatomopatologie care sunt ținuți tot într-un beci plin de mucegai. Acele saltele mizere, infectate, sunt acolo de ani de zile, gunoiul și mucegaiul au peste 100 de ani... Șușca va rezista în funcție însă pentru că orașul Cluj-Napoca, Clujul medical, este condus de 30 de ani de mafia politică PNL-PSD, Boc, Rus și prietenii lor. Da, acesta este adevărul pe care îl șoptește lumea pe la colțuri în Cluj-Napoca și doar eu îl pronunț răspicat! Boc îl menține în funcție pe Șușca în ciuda opoziției Universității de Medicină", adaugă deputatul USR.

Moment înfiorător surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul la gunoi – VIDEO

"Ce s-a întâmplat de ieri, de la difuzarea acestor imagini? Administratorul Spitalului Județean Cluj, o slugă perfectă pe nume Călin Câmpean, a venit să urle la cele 3 angajate de la subsolul cocinei reproșându-le că mi-au permis să intru și să filmez! Am intrat în politică să lupt împotriva mizeriei din spitale, cea umană și cea fizică, azi au început să se miște lucrurile, se scoate gunoiul din curtea Spitalului Județean Cluj, zona Victor Babeș. Fac ce am promis, strig cu toată puterea că orașul meu merită mai mult, merită spitale construite de la zero și manageri de spitale profesioniști care să nu aibă legături cu mafia PNL-PSD care domină Clujul medical. Puteți privi adevărul, puteți să îmi fiți alături în lupta mea, sau puteți să vă mințiți că la Cluj este totul minunat și să tolerați în continuare mizeria incredibilă! Eu am ales să iubesc Clujul cu ochii deschiși și să lupt cu mafia din sistemul sanitar!", încheie deputatul USR.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri