Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Moment înfiorător surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul la gunoi – VIDEO

Un tată tânăr din China a fost filmat în momentul în care și-a abandonat bebelușul. O cameră de supraveghere l-a surprins ducându-și fiica nou-născută în brațe până la o pubelă. 

Moment înfiorător, surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul, la gunoi – VIDEO

Tatăl, în vârstă de 24 de ani, și-a abandonat bebelușul la gunoi la primele ore ale dimineții, pe 29 iulie, pentru a evita să fie văzut. În imaginile video, el apare într-o pereche de pantaloni, cu bustul gol.

Fetița a fost salvată din pubelă. Bebelușa ar fi fost lăsată de tatăl ei la gunoi cu cordonul ombilical încă atașat. A fost dusă la spital, în stare bună. După o zi, a fost dusă la un orfelinat.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani și soția lui, în vârstă de 21 de ani, au fost arestați, după ce au recunoscut că și-au abandonat fiica nou-născută.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”​

Cei doi au spus că fetița s-a născut în locuința lor și că au decis să nu o păstreze, dar nu au explicat și motivul pentru care au luat această hotărâre. Cuplul este acum acuzat de abandon.

Aproximativ 100.000 de bebeluși sunt abandonați anual în China – echivalentul a peste 270 de bebeluși pe zi. Teoretic, părinții care își părăsesc copiii pot fi pedepsiți, în această țară, cu închisoare de până la cinci ani. În realitate, însă, puțini dintre aceștia ajung să fie pedepsiți.

Recomandari