Moment înfiorător surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul la gunoi – VIDEO

Un tată tânăr din China a fost filmat în momentul în care și-a abandonat bebelușul. O cameră de supraveghere l-a surprins ducându-și fiica nou-născută în brațe până la o pubelă. 

Moment înfiorător, surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul, la gunoi – VIDEO

Tatăl, în vârstă de 24 de ani, și-a abandonat bebelușul la gunoi la primele ore ale dimineții, pe 29 iulie, pentru a evita să fie văzut. În imaginile video, el apare într-o pereche de pantaloni, cu bustul gol.

Fetița a fost salvată din pubelă. Bebelușa ar fi fost lăsată de tatăl ei la gunoi cu cordonul ombilical încă atașat. A fost dusă la spital, în stare bună. După o zi, a fost dusă la un orfelinat.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani și soția lui, în vârstă de 21 de ani, au fost arestați, după ce au recunoscut că și-au abandonat fiica nou-născută.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”​

Cei doi au spus că fetița s-a născut în locuința lor și că au decis să nu o păstreze, dar nu au explicat și motivul pentru care au luat această hotărâre. Cuplul este acum acuzat de abandon.

Aproximativ 100.000 de bebeluși sunt abandonați anual în China – echivalentul a peste 270 de bebeluși pe zi. Teoretic, părinții care își părăsesc copiii pot fi pedepsiți, în această țară, cu închisoare de până la cinci ani. În realitate, însă, puțini dintre aceștia ajung să fie pedepsiți.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri