Antena Căutare

Șoferul din Iași era beat mort! Bărbatul care a fost la un pas să spulbere un copil ar fi fost cărat pe brațe de prieteni la mașină

Omul de afaceri din Iași care a fost la un pas de a ucide un copil după ce s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul automobilului ar fi fost urcat în mașină de doi prieteni. 

Șoferul din Iași era beat mort! Bărbatul care a fost la un pas să spulbere un copil ar fi fost cărat pe brațe de prieteni la mașină Galerie
| Ziarul de Iași

Omul de afaceri din Iași care a fost la un pas de a ucide un copil după ce s-a urcat beat la volan și a pierdut controlul automobilului ar fi fost urcat în mașină de doi prieteni.

Conform unor martori citați de ziaruldeiași.ro, omul de afaceri Dumitru Maricel Stan, patronul mai multor săli de jocuri de noroc din Iași, era beat criță în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac, el trecând razant pe lângă un copil de șapte ani.

Citește și: Un şofer beat a făcut prăpăd într-o parcare din Iași! Polițiștii au fost șocați (VIDEO)

Potrivit unor informații, se pare că bărbatul era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare și a fost urcat în mașină de doi prieteni. La spital, poliţiştii l-au testat pe Stan cu aparatul Drager, care a arătat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă anchetatorii suspectează că acesta a consumat alcool în combinaţie cu xanax. Analizele vor arăta, însă, dacă luase sau nu aceste pastile ce i-au fost găsite în mașină.

Citește și: Om de afaceri din Iași, implicat într-un accident rutier! Bărbatul consumase alcool și luase pastile Xanax înainte de a intra cu bolidul în copac

”Am văzut că îl susţineau ca să ajungă la maşină. Erau doi, am crezut că îl pun într-un taxi, însă l-au băgat în Mercedes”, a comentat o tânără, pe rețelele de socializare.

Citește și: Un sofer din Iasi a reusit "performanta" sa tamponeze 18 masini dintr-o parcare

De cealaltă parte, mama copilului care a fost la un pas de a fi lovit de mașina scăpată de sub control a povestit că fiul ei a rămas cu traume.

“Mama copilulului se afla cu 100 m în spate, având în mâini nişte plase. În momentul în care maşina a urcat pe trotuar, copilul se afla în dreptul indicatorului care semnaliza staţia pentru mijloacele de transport. Copilul a spus că a fost atins de maşină, însă a fost trimis la Institutul de Medicină Legală pentru a lămuri acest aspect. Copilul ne-a spus că maşina l-a atins la picioare, s-a speriat şi a fugit înapoi la mama lui”, a spus asistentul social care i-a însoţit pe cei doi la poliţie.

Adevărul despre peștii Piranha găsiți în Maramureș! Explicația dată de un specialist de la Ocolul Silvic: ”I-au aruncat ... Profii nu prea știu carte! Zeci de profesori care au fost la catedră în 2019 au luat nota 1 la examenul de Titularizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x