Antena Căutare

Om de afaceri din Iași, implicat într-un accident rutier! Bărbatul consumase alcool și luase pastile Xanax înainte de a intra cu bolidul în copac 

Un om de afaceri din Iași care s-a urcat la volan după ce a băut mai multe pahare de whiskey și a luat pastile Xanax a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia bolidul său de lux a fost avariat.

Un om de afaceri din Iași care s-a urcat la volan după ce a băut mai multe pahare de whiskey și a luat pastile Xanax a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia bolidul său de lux a fost avariat.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Iași, luni seară, când omul de afaceri care conducea o mașină de lux a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac. Înainte de asta, însă, el a dărâmat un stâlp de iluminat și a lovit alți doi stâlpi, dar și un indicator, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citește și: Un român mort şi 7 răniţi, în accident, în Italia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, în urma accidentului, acesta a fost transportat de urgență la spital, pentru că s-a lovit cu capul de volan.

Bărbatul a fost atât de beat, întrucât nu putea sta în picioare. Tocmai de aceea, polițiștii nu l-au putut testa cu aparatul Drager, ci a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

Citește și: Accident pe Autostrada Soarelui! Patru persoane au fost rănite după ce trei maşini s-au ciocnit

În mașină s-au găsit tablete de Xanax și sticle de whiskey. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul.

Incendiu puternic la un restaurant din Galaţi. Două persoane au ajuns la spital, iar 38 de locatari au fost evacuați... E oficial, s-a dat lege! În ce condiții pot să iasă femeile la pensie la 48 de ani, iar bărbații la 50! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x