Antena Căutare

Sondaj: increderea romanilor in Guvern scade in continuare

Increderea romanilor in Parlament si Guvern scade tot mai mult, astfel doar 9% se mai pot baza pe cele doua institutii, se arata intr-un sondaj realizat de BestJobs.

Mass-media se afla pe primul loc in topul increderii acordate de romani, cu 19%, in mare masura si in foarte mare masura.


"Luand in calcul contextul politic actual, BestJobs si-a propus sa analizeze daca peceptia publica vis-a-vis de institutiile nationale si politice, a suferit modificari in ceea ce priveste gradul de credibilitate acordat", spun realizatorii sondajului.

O credibilitate mare sau foarte mare este acordata doar de o mica parte dintre respondenti institutiilor statului, Guvern (6%), Parlament (3%), Justitie (11%) si Politie (17%).

Sondajele au fost efectuate la nivel national pe un esantion de 2.243 de respondent, rulate pe pagina de candidati BestJobs, in ianuatie 2012.

Foto: Intactimages.ro

Bilantul primei zile de iarna in Bucuresti: zeci de copaci cazuti, trafic de cosmar... Constanta: Braconieri prinsi cu focuri de arma pe malul lacului Sinoe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x