Antena Căutare

Bilantul primei zile de iarna in Bucuresti: zeci de copaci cazuti, trafic de cosmar

Ninge de aproape 24 de ore in Capitala iar Primaria Generala a facut un prim bilant al pagubelor produse de viscol.

Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au indepartat 67 de copaci cazuti sau care prezentau risc de prabusire pe carosabil, autoturisme sau locuinte, in urma prabusirii mai multor arbori 30 de masini fiind avariate.

De asemenea, copacii au stricat si mai multe conductoare pentru distributia energiei electrice aferente mijloacelor de transport in comun. Liniile de tramvai 41, 25, 35 si 8 au fost blocate de mai multe ori din cauza lipsei curentului electric, iar de probleme nu au scapat nici troleibuzele.

Utilajele de deszapezire si muncitorii ADP s-au aflat toata ziua pe teren pentru a incerca asigurarea unei functionari cat mai normale a orasului. Dar in mai multe zone, traficul s-a desfasurat cu dificultate.

Foto: Intactimages

Aeroportul Baneasa este blocat, dupa ce o aeronava a derapat pe pista... Sondaj: increderea romanilor in Guvern scade in continuare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x