Căutare Live

Sondaj: Peste 80% dintre romani sunt nemultumiti de viata lor

Peste 80% dintre romani sunt nemultumiti de viata lor, conform unui sondaj realizat de Banca Europeana de Dezvoltare Regionala si Banca Mondiala.Aceasta a afectat peste 70% din populatia de varsta mijlocie, in timp ce varstnicii au resimtit impactul crizei cel mai putin. Potrivit sondajului, increderea in presedintie a scazut semnificativ, la numai 14%, in perioada 2006-2010, in timp ce pentru Guvern si Parlament, declinul a fost de aproximativ doua tremi, la numai 7%, respectiv la 5% in cazul partidelor politice.

Jumatate din romani vor ca Guvernul sa acorde o prioritate mai mare sanatatii. Un sfert ar prefera ca autoritatile sa se concentreze pe sectorul educatiei, in timp ce 12% vor pensii mai mari.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Timis: Un politist de frontiera s-a sinucis din cauza datoriilor... Codul Galben de vijelii, prelungit pana miercuri seara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri