Antena Căutare

Sonny Flame şi Boier Bibescu au lansat "#ÎmiPareRău", o piesă în memoria victimelor din Colectiv! Versurile îţi dau fiori

O nouă piesă dedicată tragediei de la Colectiv, "#ÎmiPareRău", a fost lansată pe Youtube de Boier Bibescu, Sonny Flame și Bibanu MixXL, informează un comunicat HTag.

O nouă piesă dedicată tragediei de la Colectiv, "#ÎmiPareRău", a fost lansată pe Youtube de Boier Bibescu, Sonny Flame și Bibanu MixXL, informează un comunicat HTag.

"După ce au luat parte la proteste, s-au închis în studio, unde au compus piesa '#ÎmiPareRău', pe care o dedică tuturor celor care, involuntar, au declanșat #Trezirea României", se arată în comunicat.

Piesa va fi lansată și într-un concert, la o dată care va fi stabilită în curând și va purta același nume, "ÎmiPareRău", fondurile strânse urmând să fie donate victimelor de la Colectiv, a declarat PR Managerul HTag.

"E ciudat faptul ca refrenul piesei l-am compus alături de Sonny Flame încă de acum o lună. După ce am participat la proteste, versurile au venit de la sine. Trebuie să luăm măsuri, fiecare cum poate, însă e tare trist și tulburător contextul actual. Ar fi fost mult mai bine să ne trezim înainte de a se întâmpla o tragedie. Noi vom face și un concert numit #ÎmiPareRău, iar banii ajung tot către familiile îndurerate", spune Boier Bibescu.

"Am dedicat piesa celor care au murit în clubul în care noi am cântat de cel puțin cinci ori și nu, noi nu suntem oportuniști", a spus și Bibanu.

Piesa nu este folosită în scop comercial, iar toți banii strânși din monetizarea clipului regizat de frații Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production) vor merge către contul dedicat victimelor de la #Colectiv, se mai arată în comunicat.

Sursa: agerpres.ro

Citeşte şi:

„Hei, ce faceți? Suntem toți aici, ne-au pus și aripi”! Trupa TAXI a lansat o melodie omagială pentru victimele incendiului de la Colectiv!

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi

A fost stabilită cauza morţii la cele 13 persoane decedate în acest weekend! Care sunt diferenţele faţă de primele victime

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi... Ambasada Marii Britanii la București, mulțumiri pentru medicii români: "Transferul de urgență al celor nouă pacienț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x