Antena Căutare

Sorin Blejnar, despre cazul vamilor: Nu sunt Regina si nici nu cred ca exista o Regina

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami. Aceasta a fost acuzat, cu o zi in urma, de catre un vames audiat, ca ar fi Regina tablei de sah a vamilor. Intr-o scrisoare transmisa din arestul Politiei, vamesul i-a indicat pe seful ANAF si pe comandantul Politiei de Frontiera Romane, Ioan Buda, ca fiind benefiaciarii sumelor stranse din vami.

„Neg orice implicare a mea in asemenea fenomene de protectie in sistemul vamal romanesc. Nu sunt regina si nici nu cred ca exista o regina",


„Rog organele de urmarire penala sa-si faca datoria pana la capat si sa-i prinda pe vinovati", a adaugat presedintele ANAF.

Numele presedintelui ANAF a fost asociat cu acest caz de catre un vames arestat in dosarul Stamora Moravita. Acesta a declarat ca Blejnar este Regina din tabla de sah a vamilor, fiind unul dintre cei care beneficiaza de sumele de bani stranse din punctele de frontiera.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

6 zone din Romania, in top 20 regiuni sarace din UE... UPDATE! Descinderi in Vama Ploiesti: Fosta sefa a vamii spune ca "Blejnar este Regina"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x