Antena Căutare

Soț și soție dintr-o comună din Buzău şi un vecin al lor, depistați cu coronavirus! Primarul a dezvăluit cum s-au infectat. „Totul a pornit de la ei doi!”

Doi soți din localitatea buzoiană Tisău și un vecin al lor au fost confirmați cu noul coronavirus. Au fost transportaţi pe rând la Spitalul Matei Balş din Capitală.

Primarul comunei Tisău, Cristian Mihai, a declarat joi dimineaţă că totul a pornit de la ceidoi soţi care ar fi participat în urmă cu mai multe zile la o înmormântare, la Suceava.

Vecinul familiei a fost şi el declarat pozitiv în urma testului pentru coronavirus, iar miercuri a fost transportat la Institutul Matei Balş din Capitală.

Primarul comunei buzoiene Tisău susţine că în contact cu bătrânul diagnosticat miercuri ar fi intrat şi vânzătoarea de la magazinul principal din comună.

Femeia a fost trimisă acasă în auizolare, primarul făcând apel la autorităţi să vină să o testeze pentru că în contact cu ea au intrat numeroşi localnici care au venit la magazin.

Galaţi: Secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi a fost închisă temporar după ce o pacientă a fost depistată cu in... Ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat Ionel Oprea, care este medic militar, merg asăzi la Suceava după ce noua condu...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x