Căutare Live

Soția italianului infectat cu coronavirus este internată în spital. Ce declară medicii despre starea de sănătate a femeii: „Este la secția de Infecțioase”

Informații de ultimă oră despre soția italianului depistat cu coronavirus, care a vizitat România în perioada 18-22 februarie și a zburat la Craiova.

Soţia bărbatului depistat cu coronavirus este şi ea în carantină, într-un spital din Rimini. Femeia nu a ajuns în România. Colegii de la Observator au stat de vorbă cu oficialii spitalului despre starea ei de sănătate.

„Da, este la secția de infecțioanse. De ieri”, a spus un reprezentant al Spitalului din Rimini. Nu se știe cât timp va sta femeia internată.

România scapă! Teste negative confirmate pentru românii care au intrat în contact direct, în Gorj, cu italianul bolnav de coronavirus

Potrivit unor informații apărute pe surse și citate de Antena 3, femeia a călătorit înapoi în Italia cu bărbatul și ar fi și ea bolnavă de noul coronavirus. Autoritățile italiene nu au confirmat deocamdată informația și așteaptă rezultatele testelor pentru a vedea dacă sunt pozitive sau negative.

Avionul cu care a călătorit italianul cu coronavirus s-a întors gol la Craiova. Aeronava a fost retrasă din circuit

Anchetă epidemiologică în județul Gorj împotriva răspândirii coronavirusului

„La acest moment, s-a declanșat o anchetă epidemiologică, urmând a fi identificate cu exactitate toate persoanele cu care cetățeanul italian a intrat în contact. De asemenea, pentru fiecare dintre aceste persoane vor fi luate măsurile necesare, în funcție de gradul de expunere”, transmite MAE, într-un comunicat.

Italianul infectat cu coronavirus, care a vizitat România, a făcut primele declarații: "Am fost în Craiova, dar nu m-am îmbolnăvit acolo"

Florile din sere sunt la mare căutare în această perioadă. "Sunt de foarte bună calitate"... Oficial! Ce ți se întâmplă dacă ești suspect de coronavirus sau depistat pozitiv, în România! Anunțul Ministerului Sănăt...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x