Antena Căutare

Sotia pilotului mort la Craiova, trimisa la locul accidentului ca jurnalist

Sotia pilotului mort in accidentul aviatic de langa Craiova este jurnalist si a fost trimisa la aeroport sa faca un reportaj despre tragedie. Nu stia ca fusese trimisa sa relateze chiar moartea sotului ei si a sperat pana in ultima clipa ca nu el se afla la bordul avionului prabusit.

„Am aflat exact cum afla un om in presa. Am primit un telefon de la directorul radioului, care mi-a zis: Andrada, esti cea mai calificata ca sa faci un documentar despre un avion care s-a prabusit pe Aeroportul Craiova.” Asa suna marturia femeii care a mers sa relateze chiar moarea sotului sau.

Craioveanca stia ca la acea ora sotul ei se antrena pentru un spectacol aviatic si, pe drumul spre aeroport, a sperat ca victima sa nu fie el. Din pacate, femeia a aflat ca a ramas vaduva si a vazut aeronava prabusita in care se afla trupul lui.

Pentru ea, dar si pentru toata lumea, comandorul Aurelian Cojocaru a devenit un erou: “Sotul meu a preferat sa intarzie catapultarea, pentru a scoate avionul de pe raza caselor”.

Trupul pilotului decedat in accident va fi inmormantat sambata. Pilotul supravietuitor are multiple fracture si nu poate vorbi deocamdata.

Accident naval in Tulcea: Doi oameni au fost raniti... Bucurestiul, cel mai fierbinte punct al Europei. Restrictii de circulatie pentru TIR-uri din cauza caniculei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x