Antena Căutare

Bucurestiul, cel mai fierbinte punct al Europei. Restrictii de circulatie pentru TIR-uri din cauza caniculei

Bucurestiul a fost astazi cel mai fierbinte punct al Europei. La pranz s-au inregistrat peste 40 de grade Celsius, la umbra. Suficient pentru ca in mijloacele de transport in comun sa fie sauna, iar asfaltul sa dogoreasca. Meteorologii au emis o atentionare cod galben si portocaliu de canicula pentru toata tara, valabila in urmatoarele trei zile.

Toata Europa este maturata de un val de caldura cumplit. Vineri, bucurestenii au simtit asta cel mai bine, caci la ora 12:00 se inregistrau deja 38 de grade. In acelasi timp, la Atena erau 35 de grade, la Roma 33, 28 la Madrid, 22 la Paris si 18 la Londra.

La ora pranzului, in mijloacele de transport in comun din Capitala, calatorii aproape dadeau in clocot. Temperaturile foarte ridicate au impus interdictii pe drumurile nationale: pana duminica, tirurile nu au voie sa circule pe timpul zilei pentru a proteja asfaltul.

Sambata va fi si mai cald. Temperaturile vor urca pana la 41 de grade, la umbră. Vestile bune se vor simti de luni, cand meteorologii anunta ca vremea se racoreste.

Sotia pilotului mort la Craiova, trimisa la locul accidentului ca jurnalist... Primele date ale recensamantului din 2012: Populatia Romaniei scade incet, dar sigur!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x