Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară continuă să fie critică, însă ies la iveală detalii teribile despre orele în care a agonizat în casă, sub privirile soțului. 

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare
Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care agoniza în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

Conform BZI, Codrin Nicoară, soțul sopranei, este foarte afectat de cele întâmplate și, mai mult de atât, se pare că în noaptea în care s-a produs accidentul, acesta ar fi schimbat-o de haine. A ignorat, însă, plângerile ei că se simte rău.

Potrivit sursei citate, Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă pe 9 mai, iar seara ar fi avut o discuție cu soțul ei. Ulterior, bărbatul s-ar fi dus la culcare, în jurul orei 21.00. În jurul orei 23.00, și-a găsit soția pe jos, după ce aceasta ar fi căzut pe scările interioare.

Răsturnare de situație în cazul sopranei care a intrat în comă! Soțul a devenit suspect de crimă

Ulterior, soțul ei, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-ar fi purtat de grijă până spre dimineață. “Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Nicoară.

De asemenea, în timpul celor opt ore în care a agonizat, bărbatul ar fi schimbat-o de haine cel puțin o dată, până când a sosit ambulanța. În acest interval, Maria Macsim Nicoară i-ar fi spus de mai multe ori că îi este rău. Din păcate, Codrin Nicoară nu ar fi realizat gravitatea situației. Nu a sunat la 112, crezând că partenera lui se simte rău pentru că a consumat alcool. În cele din urmă, a făcut-o mama lui.

„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!

Poliția a deschis o anchetă

Poliția a început o anchetă, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor. Situația bărbatului se poate schimba însă în orice moment, totul depinde de dovezile pe care ar urma să le descopere anchetatorii.

“Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Măsuri la Aeroportul ”Henri Coandă” din 15 mai: Corturi de aşteptare, purtarea obligatorie a măştii, acces în grupuri or... Joi, ultima zi de stare de urgență. Românii au, în acest moment, trei zile de libertate deplină, fără restricții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x