Antena Căutare

„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!

Soțul mezzosopranei Mariei Macsim Nicoară, de la Opera din Iași, a spus că nu s-a certat cu ea înainte ca artista să ajungă la spital, în stare gravă, și că el nu a agresat-o în nici un fel.

„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!
„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!

„Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă. Nu sunt un tip violent”, a declarat pianistul Codrin Nicoară.

Soțul mezzosopranie Maria Macsim Nicoară a adăugat că între el și artistă nu a existat nicio discuție referitoare la divorț.

„De-a lungul timpului au mai existat neînțelegeri și tensiuni, ca în orice familie. Dar niciodată nu a fost scandal, nu ne-am certat foarte tare și nu am bătut-o. Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine”, a spus el, pentru bzi.ro.

Bărbatul a adăugat și că nu a avut motive să fie gelos, în relația cu soția lui. „Nu aveam niciun motiv să fiu gelos. Nu au existat niciodată certuri pe această temă. Nu au niciun fundament toate aceste suspiciuni”, a spus Codrin Nicoară.

Cum explică soțul mezzosopranei starea gravă în care a ajuns ea

Soțul mezzosopranei a explicat cum ar fi ajuns aceasta în stare gravă, după ce ar fi căzut pe scări.

Prin intermediul avocatului său, Codrin Nicoară a susținut, marți, că femeia ar fi consumat băuturi alcoolice.

„Scările sunt circulare. Au o înălțime normală între etaje. Eu am găsit-o jos, pe covor. Eu eram la parter cand s-a întâmplat. Am auzit în mod direct. Eram acolo, dar nu am văzut, că dormeam”, a spus el.

„Nu ne-am cercat înainte. Ea a fost în vizită la părinții ei, a venit pe la ora 7, am mai stat un pic de vorbă. S-a făcut 8… 8 și ceva. Mi-a zis că vrea să facă un duș. A pus ceva la cuptor la bucătărie să facă, a dat drumul la boiler. Pe la 8 jumate- 9 am zis că mă retrag, că na… este târziu. După aia… na… știu că a făcut duș. Am văzut în baie maioul, deci s-a schimbat. Când a căzut, era îmbrăcată în pijamale.

Deci s-a schimbat. A făcut la cuptor chestia aia, a făcut dușul și cred că i s-a făcut rău. Nu știu… A vrut să coboare… nu știu. Ideea este că a coborât cu o farfurie de mâncare în mână. Bănuiala mea este că a căzut pe covor, nu pe scările astea nenorocite. Dacă cădea pe scări, farfuria se spărgea automat. Deci a vărsat pe perete în coborâre, după care a căzut pe stânga jos, pe covor”, a mai spus Codrin Nicoară.

Totuși, se pare că aceasta a agonizat opt ore în locuință până când soacra ei a chemat Ambulanța. Mia multe detalii, în articolul: Filmul tragediei din cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Femeia a agonizat opt ore până când soacra ei a sunat la 112. Ce s-a găsit în sângele ei

Șomajul tehnic, prelungit! Cine îl va mai primi, după 1 iunie! Violeta Alexandru, despre cei care nu l-au luat, pe marti... Bătrân din Suceava, filmat când prinde și jumulește un porumbel pe viu: „Ce faceți cu el?” | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x