Antena Căutare

Special: Dezmat la Autoritatea Aeronautica Civila

Posturi create la cerere, prime grase pentru angajatii pe pile si deplasari in strainatate impreuna cu familia sunt doar cateva dintre neregulile semnalate de o parte dintre salariatii Autoritatii Aeronautice Civile Romane (AACR).



Angajatii acuza salariile nesimtite din cadrul Autoritatii

Surse din cadrul AACR, satule de dezmatul pe care-l vad la "unii angajati privilegiati" din cadrul autoritatii, s-au decis sa traga un nou semnal de alarma. Angajatii nemultumiti sustin ca oamenii lui Radu Berceanu, fostul ministru al Transporturilor, fac in continuare legea in cadrul autoritatii.

"Radu Berceanu a plecat de la conducerea Ministerului Transporturilor, insa toti numitii sai au ramas in functii. Si privilegiile lor la fel. Se comit abuzuri cu caracter penal la AACR. Director general este aceeasi Claudia Virlan, careia, inainte sa fie pusa in functie de Berceanu, sindicatul ii facuse plangere penala. Acum sindicatul nu mai zice nimic deoarece toti membrii de sindicat au beneficiat de mariri salariale", potrivit surselor din cadrul AACR.

O parte dintre angajatii autoritatii, fosti membri de sindicat, sustin ca Virlan l-a atras de partea sa pe liderul sindical Ioan Adrian, printr-o marire de salariu.

"Cel mai mic salariu al unui membru de sindicat este de 5.000 de lei! Cu si mai mare motiv tace Ioan Adrian (seful de sindicat) pentru ca lui i s-a dat un salariu de 6.000 de lei pe luna, un birou numai pentru el, in conditiile in care noi ne inghesuim cate opt intr-un birou, si o deplasare de 3 saptamani la Geneva cu zbor, cazare, diurna s.a.m.d. decontate de AACR. Pana si transportul local i-a fost decontat! Unul dupa altul noi ne-am retras aproape toti din sindicat, dar pe ei pare sa nu-i intereseze catusi de putin. Cat timp sta cuminte si tace, Ioan Adrian poate sa vina la serviciu pe la 9, insa daca un alt salariat n-a reusit odata sa ajunga la lucru pentru ca a avut copilul internat in spital este o problema pentru dna director Virlan (de Clo, cum ii spun apropiatii. Cu aceste initiale si-a inmatriculat si jeep-ul BMW). Sunt prea multe lucruri in neregula in aceasta autoritate. Totul se face de forma. Nu exista constiinta, nu exista respect fata de om. Noua ne-a redus bonurile de masa ca sa arate la minister cum face reforma, in timp ce ea cheltuie de fapt sute de mii de euro pe an. Asa intelege Virlan sa ia masuri de criza", potrivit surselor citate.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto: Jurnalul

Salariatii de la Casele de Asigurari de Sanatate si Posta au decis sa se solidarizeze cu angajatii de la Finante... Marica: "I-am spus lui Boc despre situatia de la Finante si ne-a spus sa lasam balivernele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x