Câteva ore ne despart de vârful pandemiei de coronavirus. Specialiștii americani au calculat ziua în care România scapă de COVID-19. Vești bune pentru luna mai!

Ce se întâmplă în următoarea perioadă? Cum va evolua pandemia de coronavirus în România, când se va înregistra „vârful” și când vom avea ultimul deces cauzat de COVID-19? Cercetătorii americani au răspunsurile.

La Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat o analiză de la Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington. Aceasta încearcă să descopere datele cu privire la sfârșitul pandemiei de coronavirus în mai multe țări, inclusiv România.

„Cea mai importantă informație din această analiză este când s-ar putea termina epidemia în România, sub aspectul morților cauzate de coronavirus. Acest Institut de Evaluare a Sănătății din Washington face o prognoză.

Cei care au studiat toate datele venite din România spun că vârful ar putea să fie pe data de 14-15 aprilie 2020”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

„Vaccinarea cu BCG ar putea proteja şi împotriva unei infecții de tip coronavirus”. Ce legătură există între un vaccin pe care românii l-au făcut deja și COVID-19?

Potrivit graficelor prezentate pe site-ul instituției, ultimele decese în România ar fi în data de 7 mai. De asemenea, vârful pandemiei ar fi pe 14-15 aprilie.

„Este foarte important de notat și data pe care cei de la Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington o anunță ca fiind ultima zi în care România va înregistra decese provocate de COVID-19: 7 mai 2020”, a mai spus Mihai Gâdea.

„Lucrurile merg spre ceva mai grav”. Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător! Cum va evolua pandemia de coronavirus în România?

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri