Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Câteva ore ne despart de vârful pandemiei de coronavirus. Specialiștii americani au calculat ziua în care România scapă de COVID-19. Vești bune pentru luna mai!

Ce se întâmplă în următoarea perioadă? Cum va evolua pandemia de coronavirus în România, când se va înregistra „vârful” și când vom avea ultimul deces cauzat de COVID-19? Cercetătorii americani au răspunsurile.

La Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat o analiză de la Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington. Aceasta încearcă să descopere datele cu privire la sfârșitul pandemiei de coronavirus în mai multe țări, inclusiv România.

„Cea mai importantă informație din această analiză este când s-ar putea termina epidemia în România, sub aspectul morților cauzate de coronavirus. Acest Institut de Evaluare a Sănătății din Washington face o prognoză.

Cei care au studiat toate datele venite din România spun că vârful ar putea să fie pe data de 14-15 aprilie 2020”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

„Vaccinarea cu BCG ar putea proteja şi împotriva unei infecții de tip coronavirus”. Ce legătură există între un vaccin pe care românii l-au făcut deja și COVID-19?

Potrivit graficelor prezentate pe site-ul instituției, ultimele decese în România ar fi în data de 7 mai. De asemenea, vârful pandemiei ar fi pe 14-15 aprilie.

„Este foarte important de notat și data pe care cei de la Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington o anunță ca fiind ultima zi în care România va înregistra decese provocate de COVID-19: 7 mai 2020”, a mai spus Mihai Gâdea.

„Lucrurile merg spre ceva mai grav”. Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător! Cum va evolua pandemia de coronavirus în România?

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Recomandari