Antena Căutare

Sporuri salariale astronomice la Penitenciarul Jilava

In timp ce tot mai multi bugetari sunt fortati sa stranga cureaua, exista si angajati la stat care beneficiaza de sporuri salariale astronomice. S-a intamplat la Penitenciarul Jilava, unde mai multi angajati au primit anul trecut sporuri de pana 50% la suta din salariu. Conducerea Penitenciarului sustine insa ca toate prevederile legale au fost respectate.


"Ne-am autosesizat pentru ca imputernicirea conducerii Penitenciarului Jilava a acordat mai multe sporuri depasind limita legala de 5%. Peste 400 de milioane din banii publici au fost dati in ascuns", a declarat presedintele Sindicatului "Fratia" Penitenciarul Jilava, Sergiu Stupu.

Intre timp a venit si replica conducerii Penitenciarului Jilava. In comunicatul de presa se arata ca toate prevederile legale au fost respectate. Potrivit documentului, de sporul de pana la 50 la suta au beneficiat, in 2008, 41 de persoane, dintre care doar 9 angajati ai sectorului Popota si Bufete. Anul trecut in schimb 37 de persoane au primit acest spor, dintre care doar trei angajati ai sectorului Popota si Bufete.

A inceput goana pentru inscrierea copiilor in clasa intai... Sindicalistii de la Metrou ar putea relua protestele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x