Antena Căutare

SRI caută agenți speciali! Care este testul pe care trebuie să-l treci

Sute de tineri au vrut să afle ce înseamnă viaţa de agent special. Şi-au încercat chiar norocul şi au acceptat testele SRI pentru viitorii angajaţi!

Sute de tineri au vrut să afle ce înseamnă viaţa de agent special. Şi-au încercat chiar norocul şi au acceptat testele SRI pentru viitorii angajaţi!

Cu ajutorul realităţii virtuale, au participat la misiuni pline de adrenalină însă puţini dintre ei au trecut probele. Nu au plecat toţi dezamăgiţi.

Au fost încântaţi să vadă maşinile blindate ale ofiţerilor. Costă şi câteva sute de mii de euro!

Care au fost testele date de cei de la SRI?

Sunt momente din viaţa unui demnitar salvat de agenţii speciali. Demonstraţia de forţe a atras mulţi români. Misiunile unui ofiţer SRI sunt puţin cunoscute, iar candidaţii au fost fascinaţi să ajungă chiar şi într-un poligon virtual antiterorist. Au găsit o cafenea unde lucrurile nu sunt deloc previzibile.

Al doilea test marca SRI e şi mai complicat. Trebuie să securizezi zona unde demnitarul protejat de agenţii speciali are o întâlnire oficială.

Serviciul Român de Informaţii face recutări, însă, astăzi mai puţin de doi la sută dintre cei testaţi au trecut cele două probe digitale. Dar asta nu a fost o piedică să vadă cu ce maşină s-ar putea plimba un agent secret. Costă "doar" 350.000 de euro, e blindată şi prinde 200 de kilometri pe oră.ilustraţie la 15:06 Şi în România este proiectat un autoturism pentru misiuni speciale.

ANM a făcut anunțul: "Un val de frig cuprinde țara noastră"! Noi alerte de vreme rea pentru sâmbătă și duminic... ULTIMA ORĂ! Un nou COD GALBEN, valabil în această seară, a fost emis de ANM: În ce zone va ploua fără oprire...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x