Antena Căutare

SRI, intervenție la Aeroportul Otopeni, după amenințarea cu bombă! A fost instituită celula de criză

Aeronava care a aterizat de urgenţă, joi, la Aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă, va fi scanată de o echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Aeronava care a aterizat de urgenţă, joi, la Aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă, va fi scanată de o echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Conform SRI, a fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului.

„SRI este prezent cu echipa pirotehnică, care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedură gestionată de conducerea aeroportului", precizează instituţia.

Cursa nu are destinaţia România, menţionează SRI, şi a aterizat de urgenţă la Otopeni. „S-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului. Pasagerii au fost evacuaţi", mai arată SRI.

O aeronavă Wizzair, care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia, a aterizat de urgenţă la Aeroportul Otopeni în urma unei ameninţări cu bombă la bord, a informat, joi, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit reprezentaţilor CNAB, aeronava a aterizat la Otopeni la ora 16,20 şi a fost parcată pe o poziţie izolată. Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16,25.

„Procedurile specifice sunt în curs. Pasagerii au fost debarcaţi şi aduşi în zona de îmbarcare a terminalului. Se acţionează în continuare pe procedura specifică pentru astfel de situaţii (procedura e clasificată)", a precizat CNAB.

Ameninţarea cu bombă a fost anunţată telefonic la aeroportul Kutaisi, Georgia, de o femeie.

Black Friday 2018. Ghid util de urmărire a ofertelor și tot ce trebuie să știi... Se fac ANGAJĂRI în România! Ce locuri de muncă sunt disponibile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x