Antena Căutare

SRI se implica in cazul barbatului impuscat in Capitala. Anchetatorii au cerut si analize ADN

Serviciul Roman de Informatii se implica in cazul barbatului impuscat in Capitala, dupa ce Politia i-a cerut sprijinul. Cei doi indivizi care au impuscat un barbat cu pistoale mitraliera sunt in continuare liberi. Politia romana este in alerta inca de acum doua seri, dar fara succes

SRI se implica in cazul barbatului impuscat in Capitala. Anchetatorii au cerut si analize ADN
| Intact Images

In plus, anchetatorii care instrumenteaza incidentul de luni seara, in urma caruia un bucurestean a fost grav ranit de doua persoane care au tras asupra lui cu o arma automata si un pistol, au cerut expertizarea ADN a unor probe prelevate de pe cele doua arme de foc, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Politistii au trimis la laborator cele doua arme de foc, un pistol mitraliera de tip AKM cu pat rabatabil si un pistom Makarov, unde au fost prelevate de specialisti urme biologice lasate pe suprafata acestora de cei doi suspecti, pentru a se stabili ADN-un suspectilor.

Rezultatele vor fi comparate cu datele existente deja in baza de date, pentru a se stabili daca persoane care acelasi ADN au mai fost implicate in fapte penale, fapt care ar duce, implicit, la identificarea celor doi tragatori.

Suspectii nu au fost identificati si nimeni nu a reusit sa ofere vreun indiciu care sa-i ajute pe anchetatori. Intre timp, starea victimei s-a stabilizat. Anchetatorii spun ca doar declaratia lui ar putea face lumina in acest caz.

Anchetatorii cauta in continuare probe la locul unde, luni seara, a fost impuscat in stil mafiot barbatul de 26 de ani. Mai multe persoane apropiate tanarului impuscat au fost audiate de politisti, printre care si prietena sa.

Criminalistii spun ca s-au tras peste 10 gloante. Martorii atacului sunt surprinsi ca tanarul a supravietuit.

Anchetatorii presupun ca, la momentul atacului, barbatul s-a ghemuit in spatele portierei, iar forta gloantelor a fost atenuata de tabla masinii. Armele cu care au tras agresorii, un pistol mitraliera de tip AKM si un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, au fost gasite de politisti la fata locului, abandonate de cei doi atacatori.

Strada unde a avut loc atacul este considerata de politisti o zona-problema in sectorul 3 din Capitala, pentru ca, de-a lungul timpului, oamenii legii au intervenit de mai multe ori sa aplaneze scandaluri.

Sursa: Antena 3

VIDEO! Chipuri de ingeri, pe peretii unei biserici din judetul Arges... O sansa la un milion: Victima tentativei de asasinat, salvata de telefonul mobil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x