Căutare Live

Starea băiețelului paralizat, după o anestezie la dentist, s-a înrăutățit. Medicii care îl îngrijesc nu știu dacă va supraviețui

Copilul de patru ani din Pitești, ajuns în comă la spital după o anestezie făcută într-o clinică stomatologică se află în stare critică. Medicii de la Grigore Alexandrescu din Capitală, acolo unde a ajuns băiețelul spun că fac tot posibilul să-l țină în viață, însă starea sa s-a înrăutățit.

Copil a intrat în comă în urma unei anestezii generale

Starea de sănătate a copilului internat la Spitalul Grigore Alexandrescu s-a înrăutățit, anunță reprezentanții spitalului.

”Stare foarte gravă. S-a instalat insuficiență multiplă de organe. Se depun toate eforturile pentru a fi menținut în viață”, a declarat miercuri dimineață dr. Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Medicul care a efectuat anestezia în cazul băiatului a declarat, pentru Libertatea, că „procedura a fost standard” și că „este o tehnică des folosită”.

Verificări ample la clinica stomatologică din Pitești

Ministerul Sănătăţii a anunţat că se fac verificări la clinica stomatologică din Piteşti, unde copilul de 4 ani a intrat în comă după o anestezie. Potrivit ministerului, la cabinetul stomatologic au fost făcute intervenţii cu nerespectarea obiectului de activitate. Inspectorii DSP Argeş au aplicat clinicii stomatologice o amendă de 20.000 de lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în Autorizarea sanitară de funcţionare.

În acest caz a fost începută şi o anchetă a poliţiştilor din Piteşti, fiind deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Buzău: Puternic incendiu de vegetaţie într-o zonă cu conducte de gaz/ Focul s-a întins pe 150 de hectare, ajungând până ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri