Antena Căutare

Magazine românești, vandalizate la Londra: "Plecați, nu sunteți bineveniți aici. Ne-am săturat să vă auzim limba!"

Incident uimitor la Londra, la scurt timp după Brexit. După ce Marea Britanie a ales să iasă din Uniunea Europeană, comportamentul agresiv asupra imigranților a început să ia amploare. Patronii mai multor magazine românești au fost amenințați și li s-a sugerat să părăsească țara.

Magazine românești, vandalizate la Londra: "Plecați, nu sunteți bineveniți aici. Ne-am săturat să vă auzim limba!"
Români în Marea Britanie

Cartierul Burnt Oak este o zonă intens populată de români stabiliți în Anglia, iar unul dintre ei și-a deschis aici o covrigărie. A primit o scrisoare de amenințare, prin care i se spunea să plece.

„Nu v-ați îndepărtat destul de mult. Ar fi trebuit să vă întoarceți în România – cu țiganii voștri. Nu sunteți bineveniți aici - Și niciodată nu veți fi. Sperăm ca Brexit va opri mai mulți dintre voi să vină Aici. Suntem sătui să nu mai auzim limba noastră în propria noastră țară. Nu mai mergem niciodată la cele 12 magazine alimentare din centrul comercial Watling Avenue, restul sunt magazine ieftine de haine și magazine ponosite de mărunțișuri (niciunul dintre aceste magazine nu este românesc). De aceea nu are niciun rost să mergem la acest centru comercial.

O să aveți doar români în magazinul vostru și sper să nu rezistați mult și putem să vedem duși.

Plecați odată!”, scrie RFI, citat de Antena 3.

Starea băiețelului paralizat, după o anestezie la dentist, s-a înrăutățit. Medicii care îl îngrijesc nu știu dacă va sup... Amendă de 2.000 de lei pentru epidemiologul Spitalului Judeţean Focşani, după apariţia imaginilor cu capcane pentru gând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x