Antena Căutare

Șase chinezi din România suspecți de coronavirus au fugit din locul de carantină! Poliția îi caută

Poliţia a întocmit dosar penal pe numele a şase chinezi care ar fi trebuit să stea auto-izolaţi, dar care au părăsit unitatea de cazare fără să anunţe autorităţile.

Șase chinezi din România suspecți de coronavirus au fugit din locul de carantină! Poliția îi caută Galerie
Șase chinezi din România, dosar penal după ce au fugit din locul de carantină!

Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Grupului de Comunicare Strategică, problemele medicale prezentate la internare de bărbatul originar din Maramureş s-au ameliorat şi starea sa este stabilă. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi doi pacienţi depistaţi pozitiv cu coronavirus, bărbatul din Gorj şi femeia din Timişoara, starea acestora este una bună. În acest moment în România sunt în carantină 52 de persoane şi alte 8796 de persoane sunt în izolare la domiciliu.

Referitor la situaţia celor şase cetăţeni chinezi, aflaţi în procedură de auto-izolare la un hotel din Slatina, Poliţia a deschis dosar penal pe numele lor.

Șase chinezi din România suspecți de coronavirus au fugit din locul de carantină! Poliția îi caută

Chinezii s-au ales cu dosar penal

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Autorităţile reamintesc faptul că a fost înfiinţată o linie TELEVERDE destinată cetăţenilor de pe teritoriul României care vor sa solicite informaţii referitoare la COVID - 19. Cetăţenii interesaţi pot solicita informaţii la 0800 800 358.

De asemenea, a fost operaţionalizată o linie telefonică special pentru cetăţenii români aflaţi în afara ţării. Aceştia pot solicita informaţii la numărul +4021.320.20.20.

Sursa : news.ro

Când se schimbă ora în 2020! Avertisment dur din partea medicilor! La ce să fim atenți... Ce trebuie să faci azi ca să-ți meargă bine tot anul! Femeile au norocul de partea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x