Antena Căutare

Ce trebuie să faci azi ca să-ți meargă bine tot anul! Femeile au norocul de partea lor

Anul 2020 este un an bisect, ceea ce înseamnă că avem o lună februarie cu 29 de zile. În credința populară, aceasta nu este o zi obișnuită, ci este momentul în care trebuie să ai mare grijă ce faci, dacă vrei să-ți meargă bine tot anul.

Ce trebuie să faci azi ca să-ți meargă bine tot anul! Femeile au norocul de partea lor Galerie
Superstiții și tradiții legate de ziua de 29 februarie

În mod evident, faptul că avem doar o dată la patru ani o lună februarie alcătuită din 29 de zile a dat naștere și unor superstiții. Anii bisecți sunt considerați ani dificili, complicați, în care întâmpinăm tot felul de obstacole.

Se spune că cei care fac nuntă într-un an bisect nu vor cunoaște fericirea și se vor despărți destul de repede sau unul dintre miri se va îmbolnăvi la scurt timp după căsătorie. Tradiția mai spune că nu trebuie să ne facem planuri noi, fiindcă am putea avea parte de ghinion sau de dificultăți pe parcurs.

Unii spun despre dată de 29 februarie că nu este o zi de naștere norocoasă. Cei născuți atunci ar avea de înfruntat nenumărate ghinioane, suferințe și piedici de-a lungul vieții.

Ce trebuie să faci azi ca să-ți meargă bine tot anul! Femeile au norocul de partea lor

Superstiții și tradiții legate de ziua de 29 februarie

Superstiții și tradiții legate de ziua de 29 februarie

Ipoteza este combătută cu aplomb de alți mistici, care susțîn sus și tare că este de-a dreptul o binecuvântare să te naști într-o astfel de zi unică. Cei născuți pe 29 februarie ar fi oameni deosebiți, cu înzestrări speciale și cu o misiune importantă pe Pământ, poate chiar cu puteri care depășesc sfera normalului.

29 februarie este ziua în care femeile își pot cere partenerul în căsătorie și, cândva, acest lucru era chiar lege în Scoția. În mod bizar, cei care refuzau erau amendați!

În anumite ţări există superstiția că 29 februarie aduce noroc femeilor care se vor căsători în această zi.

Se mai crede că este anul în care toate ciupercile devin otrăvitoare, așa că nu trebuie culege.

Oamenii de ştiinţă spun că cei care apar pe lume în această zi, teoretic, ajung să-şi sărbătorească majoratul abia la 64 de ani.

Șase chinezi din România suspecți de coronavirus au fugit din locul de carantină! Poliția îi caută... Mărțișorul pe care nu trebuie să-l oferi! Te faci de râs imediat! Avertisment pentru români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x