Antena Căutare

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară s-a înrăutățit. Medicii: ”Organele au început să cedeze!”

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim Nicoară s-a înrăutățit. Aceasta se află în continuare în comă, însă medicii susțin că doar o minune o mai poate salva, întrucât organele ei au început să cedeze. 

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară s-a înrăutățit. Medicii: ”Organele au început să cedeze!”
Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară s-a înrăutățit. Medicii: ”Organele au început să cedeze!”

Potrivit BZI, starea de sănătate a mezzosopranei este în continuare extrem de gravă, iar medicii susțin că organele au început să-i cedeze, astfel că șansele de supraviețuire sunt extrem de mici.

Deocamdată, nu se știe dacă Maria Macsim Nicoară a suferit un accident sau dacă a fost lovită sau împinsă pe scări. De precizat este faptul că leziunile suferite de artistă au fost extrem de grave, iar din cauza acestora a intrat în câteva ore în comă.

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

Cum s-a petrecut tragedia

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, soacra mezzosopranei suna la 112 și anunța că nora sa este grav rănită după ce a suferit un accident nefericit. Soțul artistei a precizat în fața anchetatorilor că în ziua în care s-a petrecut accidentul el s-a întâlnit cu un amic, iar soția sa a plecat la părinți. Surse din cadrul anchetei au precizat că Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă spre seară, unde s-ar fi întâlnit cu soțul ei. Ar fi discutat, iar din spusele lui Codrin Nicoară, aceasta părea chiar „binedispusă”.

„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!

Avocatul lui Codrin Nicoară a precizat că după ce soții au schimbat câteva cuvinte, Codrin a mers la culcare, undeva în jurul orei 21:00. Ulterior, a auzit un zgomot și și-a gasit soția pe jos, după ce ar fi căzut pe scările interioare. Asta s-ar fi întâmplat în jurul orei 23:00. Găsindu-și soția căzută și observând urme de vomă la capătul scărilor, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-a purtat de grijă până spre dimineață.

Din păcate, el ar fi ignorat plângerile soției că se simte rău, considerând că starea ei e proastă din cauza alcoolului. Abia dimineața, după ce mama lui a ajuns la fața locului, a fost chemată Ambulanța.

Călătorii fără mască, întorși din drum de la metroul din București. Se fac verificări în toate stațiile... Căt costă acum o mască în România și cum o alegem. Măști chirurgicale, măști medicinale, măști cu filtru sau măști din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x