Căutare Live

Statul va da bani românilor, ca să meargă la restaurant. Ce valoare vor avea voucherele și cine le poate folosi

Persoanele de peste 14 ani ar putea primi bani de la stat, pentru a merge la restaurant.

Statul va da bani românilor, ca să meargă la restaurant. Ce valoare vor avea voucherele și cine le poate folosi

Profimedia

Bucureștenii care au peste 14 ani ar urma să primească un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Municipiului Bucureşti, potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu General inițiat de liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu.

„Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără sa fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităţilor, ci doar scuze şi restricţii.

Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleşi ai cetăţenilor, dar şi ca liberali, să venim cu măsuri de susţinere a sectorului HoReCa şi pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toţi cetăţenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului Bucureşti”, a declarat liderul consilierilor generali ALDE ai Municipiului Bucureşti.

Ionescu susține că, prin acest proiect, sunt susţinuţi antreprenorii, angajaţii acestora care vor avea mai multă şi va fi oferit cetăţenilor posibilitatea de a „petrece un moment relaxant în aer liber într-o locaţie unde să poată realiza această consumaţie şi indirect”.

„Acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât şi central”, a mai spus Tudor-Tim Ionescu. Proiectul de hotărâre este susţinut, prin semnătură, de toţi consilierii generali ai ALDE.

Câte cazuri ne despart de starea de urgență? Raed Arafat, informații noi: „Unii sunt dispuși să facă orice”... Suspecții de Covid-19 nu mai primesc concediu medical! Oamenii trebuie să aleagă: sănătatea sau locul de muncă „Nu deve...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x