Antena Căutare

Ştirea anului! Cum a ajuns un CIOBAN să aibă de două ori mai multe datorii la ANAF decât comuna în care locuieşte. Este pe locul 7 în topul restanţierilor la stat!

Un cioban dintr-o comună din Galaţi a devenit celebru în toată ţara după ce ANAF a publicat listele cu datornicii către stat. Deşi nu aţi fi crezut vreodată că veţi auzi aşa ceva, totul este cât se poate de real! 

Un cioban dintr-o comună din Galaţi a devenit celebru în toată ţara după ce ANAF a publicat listele cu datornicii către stat. Deşi nu aţi fi crezut vreodată că veţi auzi aşa ceva, totul este cât se poate de real!

O escrocherie l-a făcut pe gălățean din comuna Ghidigeni să ajungă în topul datornicilor la ANAF. Ciobanul a fost convins de un consătean, în anul 2013, să deschidă o firmă pe numele său și după ce a semnat actele, gălățeanul a devenit proprietarul unei societăți al cărei obiect de activitate era comerțul cu animale.

Cei care controlau activitatea firmei, se pare că fără că proprietarul din acte să știe, nu au plătit taxele și impozitele către stat și datoriile au crescut foarte mult. Astfel, bărbatul a ajuns să acumuleze suma de 11.547.199 de lei la bugetul de stat și 852.215 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate, la nivel național fiind pe locul 7 în topul restanțierilor la stat!!!

Ciobanul a aflat despre aceste datorii uriașe, în anul 2016, dintr-o înștiințare primită de la ANAF.

Primarul comunei Ghidigeni a declarat pentru Mediafax că ciobanul a fost condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare din cauza ilegalităților făcute de cei care erau în spatele afacerilor făcute la firmă deschisă pe numele lui.


ATENȚIE! Trafic oprit pe DN1, în Ilfov. Trei mașini au fost implicate într-un accident... Veste BOMBĂ pentru toți ROMÂNII, care locuiesc la bloc! Lovitură dură pentru proprietari și chiriași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x