Antena Căutare

Student grec, dar disparut in Romania. Tanarul a lasat un mesaj de adio

A venit in Romania sa studieze, dar acum este de negasit! Un tanar grec a disparut, fara urma, de cateva zile. Era suparat ca nu a trecut examenele la facultate si a amenintat ca-si ia viata. Desi a lasat un mesaj de adio, parintii refuza sa creada asta. Au venit, imediat, din Grecia si acum il cauta disperati.

“Te iubim si te asteptam sa te intorci sanatos la noi pentru ca impreuna vom rezolva toate problemele”. Mesajul a ramas, insa, fara raspuns. Se implinesc patru zile de cand tanarul grec a intrat, parca, in pamant. Studentul ar fi trebuit sa fie in anul patru la Facultatea de Medicina. A picat, insa, examenele si a pierdut anul. Nu le-a spus nimic parintilor, dar suferea in tacere.

Supararea era cu atat mai mare cu cat tatal este medic, iar sora lui a absolvit si ea aceeasi facultate la Iasi. Pana la urma familia i-a aflat secretul. In mesajul pe care l-a lasat pe telefonul surorii sale, studentul grec le spunea celor dragi sa nu il caute pentru ca el pleaca intr-o lume mai buna.

Parintii refuza, insa, sa creada ca fiul lor si-a pus capat zilelor. Acestia cred ca tanarul a luat un taxi atunci cand a plecat de acasa. Asa ca-i roaga pe soferii care-l recunosc sa le dea mai multe informatii.

Baiatul are 1,70 m inaltime, 60 de kilograme, par negru, tuns scurt si ochi caprui. Oricine poate da informatii este rugat sa sune la 112.

Valeriu Tabara va fi operat luni. Fostul ministru al Agriculturii are picioarele zdrobite... Zapada a pus stapanire pe Romania. Mai multe drumuri din tara, blocate din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x