Antena Căutare

Valeriu Tabara va fi operat luni. Fostul ministru al Agriculturii are picioarele zdrobite

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara trece prin momente grele. Are ambele picioare zdrobite, dupa ce s-a rasturnat cu masina si s-a izbit violent de un cap de pod. Demnitarul va trece printr-o operatie complicata in care i se vor monta tije metalice la ambele picioare. Desi slabit, Valeriu Tabara e optimist si de abia asteapta sa mearga din nou.

Valeriu Tabara voia sa ajunga la Timisoara si mai avea doar 20 de kilometri de parcurs. La iesirea din localitatea Izvin, rapit de oboseala, s-a izbit violent de un cap de pod.

Un echipaj SMURD, unul de la descarcerare si mai multi politisti au ajuns, imediat, la fata locului. Valeriu Tabara a fost scos cu grija din autoturismul distrus si transportat la Spitalul Judetean din Timisoara. In urma impactului, ambele picioare i-au fost zdrobite. Cand a aflat, sotia fostului ministru al Agriculturii a ajuns intr-un suflet la spital, de unde n-a mai plecat.

Luni, Valeriu Tabara va fi operat. I se vor introduce tije metalice in ambele picioare. Fostul ministru al Agriculturii e, insa, optimist si gata sa se intoarca la treaba.

Fostul ministru a trecut prin incercari grele si in luna septembrie, atunci cand a suferit o interventie chirurgicala de tip by-pass.

Valeriu Tabara a fost ministru al Agriculturii intre anii 1994 si 1996, in timpul guvernului Nicolae Vacaroiu.

foto: Intact Images

COD GALBEN DE NINSORI SI PLOI! Vremea se inrautateste in toata tara... Student grec, dar disparut in Romania. Tanarul a lasat un mesaj de adio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x